Belpanel nodig voor nationale tv-evenementen? Even KPN bellen

Belpanel nodig voor nationale tv-evenementen? Even KPN bellen

KPN Event biedt een scala aan telecomoplossingen die op tijdelijke basis af te nemen zijn door eventorganisatoren. Maar wist je dat KPN Event ook belpanels inricht bij tv-uitzendingen?

 

En dat doen ze succesvol, want ze waren betrokken bij de grootste tv-shows van de afgelopen maanden. Je herinnert vast en zeker nog de grootschalige nationale tv-actie 'Nederland helpt Sint-Maarten' om de slachtoffers van orkaan Irma te helpen. Of het avondvullende SBS6 programma 'Onvergetelijke herinneringen', georganiseerd in samenwerking met de Alzheimer Stichting. In beide gevallen zorgde KPN Event voor de hardware en de telecominfrastructuur van de belpanels. Dit vormt het 'hart' van de belacties, want daar komt het geld in het laatje.

 

KPN Event voorziet het belteam van laptops en headsets. De lijnen verlopen via de VOIP centrale van KPN. Indien noodzakelijk, levert het bedrijf ook de telefoontoestellen. Waar internet beschikbaar is, wordt dat gebruikt. Anders leggen de technici van KPN een tijdelijke internetverbinding aan. Om zeker te zijn dat er niet misloopt tijdens de live uitzendingen is een ingenieur van KPN constant stand-by.

 

En als het snel moet gaan, dan gaat het ook snel. De organisatoren van de actie Nederland helpt Sint-Maarten belden het KPN Event team op maandag. Op vrijdag ging de show live om 7.00u. In december komt KPN Event nog een keer in actie tijdens de 'Geef om je hersenen' show ten voordele van de Hersenstichting.

 

Interesse? Meer info kan je hier vinden:

www.kpn.com/zakelijk/grootzakelijk/connectivity/tijdelijk-internet-op-locatie.htm

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures