Nog enkele plaatsen beschikbaar voor opleiding 'Professional Event Management'Nog enkele plaatsen beschikbaar voor opleiding 'Professional Event Management'

Organiseer je evenementen? En denk je wel eens, hoe kom ik nu tot een origineel concept? Is het nu wel echt nodig dat wij zoveel uitgeven aan techniek? Maar hoe pak ik dit soort zaken aan? Waar krijg ik een onderbouwd antwoord op mijn vragen gegeven door experts uit de Evenementenbranche?

 

Master in Event Management organiseert leergangen op HBO+ nivo die dieper ingaan op het organiseren van evenementen en antwoord geven op dit soort vragen. Door de principes van project management toe te passen leer je effectiever en efficiënter een evenement te organiseren. Gerenommeerde vakdocenten geven je theoretische kaders, om daarna concreet met je aan de slag te gaan met een praktijkcase. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn briefing, projectmanagement, storytelling, begroten, techniek en live & online events. De leergang wordt afgesloten met een tentamen en een praktijkopdracht. Bij de leergangen wordt overigens gewerkt met ons boek EVENTPLANNER.

In januari 2018 start Master in Event Management opnieuw met een leergang Professional Event Management. Deze 4-daagse opleiding start op dinsdag 9 januari 2018 en heeft een doorlooptijd van 6 weken. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus schrijf u snel in!


www.masterineventmanagement.nl/leergangen/66/professional-event-management

18-11-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

5 fouten bij het maken van een eventwebsite5 fouten bij het maken van een eventwebsite
Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

Nekkerhal

Nekkerhal

Ontdek de nieuwe blackboxruimte in Nekkerhal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht