Teambuilding draagt bij aan het bedrijfsresultaatTeambuilding draagt bij aan het bedrijfsresultaat

Bij Papendal kom je met een doelstelling. Je wilt medewerkers trainen, informeren, laten presteren of misschien wel activeren.

 

"Met welk doel je ook naar Papendal komt, wij helpen je met de tools om hetgeen te bereiken wat jij wilt bereiken. Met de naderende Olympische Winterspelen 2017-2018 bedenken wij leuke winterse & olympische activiteiten waardoor we dit thema kunnen combineren met het zakelijke leven. Activiteiten waarbij het draait om samenwerken, teamwork en doelen behalen. Voor veel bedrijven zijn dit soort activiteiten een must als het gaat om het verbeteren van het teamresultaat en uiteindelijk het bedrijfsresultaat."

 

Wat kun jij van Papendal verwachten de komende maanden? Je vindt er een 3,5m hoge bobstartbaan. Tijdens een 1,5 uur durende clinic leer je om met jouw teamgenoot de beste tijd neer te zetten. Durf jij het aan? Maar ook een clinic curling of de Olympische Wintergames zijn waanzinnig leuke activiteiten om in teamverband te doen. Samen strijden voor het beste resultaat. Liever niet zo actief? Laat dan een topsporter vertellen wat zijn of haar rol is (geweest) binnen een team en waarom samenwerking cruciaal is voor succes. Gegarandeerd inspirerende verhalen.

 

Zet jouw bedrijf vast op scherp! Het is 2018 voordat je het weet!


www.papendal.nl

advertorial13-10-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!
5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals5 gevaarlijke mythes over eventprofessionals
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht