Tweede editie MICEllorca: 23 renners en Sven Nys en tegen kanker!Tweede editie MICEllorca: 23 renners en Sven Nys en tegen kanker!

In februari nam een groep van 14 fiets-aficionados uit de MICE-sector op het mooie eiland Mallorca deel aan de eerste editie van MICEllorca, een initiatief van Erik Wood, oprichter van Eventonline. Van 20 tot 24 februari 2018 komt er een vervolg en dit keer ten voordele van kankeronderzoek.

 

Voor deze tweede editie zorgt Erik voor een primeur. De 'Kannibaal van Baal', niemand minder dan Sven Nys, is van de partij en zal de begeleiding verzorgen. De 'Keizer van het Veldrijden' zal bovendien een keynote speech geven tijdens een seminarie over de factoren die belangrijk zijn geweest in het behalen van zijn sportieve prestaties. Belangrijke elementen als teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid komen aan bod in een verhaal dat rijkelijk wordt geïllustreerd met heel concrete voorbeelden.

 

Met de tweede editie gaat Erik nog een stap verder. #micellorca18 wordt een fundraiser tegen kanker. "In 2014 werd ikzelf geconfronteerd met de ziekte. Ik heb de laatste jaren heel veel energie gestoken om ertegen te vechten, eerst bij mijzelf, maar ook naar anderen toe. Mensen die het moeilijk hebben, probeer ik te motiveren er voor te blijven gaan."

 

Vandaar ook een oproep aan de eventsector om massaal #micellorca18 te steunen. "We zijn met 23 renners en Sven Nys, de target is om 20.000 euro in te zamelen voor kanker research"

 

Interessant voor alle bedrijven, want voor een bijdrage vanaf 40 euro wordt een fiscaal attest bezorgd. Vanaf 250 euro volgt er tevens een vermelding op social media, en voor bedragen vanaf 1.000 euro komt een fotograaf ter plaatse! Voor meer info en schenking:


idonatefor.cancer.be/projects/micellorca18

Bron: Foto: EPU - 02-10-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant