Papendal organiseert The Christmas Factory voor jou en je collega's

Papendal organiseert The Christmas Factory voor jou en je collega's

Op Papendal zijn ze constant in beweging. Niet alleen de talentvolle sporters, maar ook de medewerkers die dag- en nacht in de weer zijn voor de gasten. Ze staan eigenlijk nooit stil en blijven innoveren. Zo organiseert Papendal in december The Christmas Factory, een kerstevent waarbij de kerstman je verwelkomt in zijn kerstfabriek en waar gezelligheid, kerstshoppen en borrelen centraal staan.

 

"Hoe werkt het dan, vraag je je misschien af? Dat vertellen we je graag. Op basis van een vooraf bepaald budget ontvangen jij en jouw medewerkers muntjes waarmee je in de kerstfabriek naar hartenlust kunt shoppen voor de meeste leuke producten. En voor de nieuwsgierige onder ons; je vindt in onze kerstfabriek een selectie aan speciale bieren, cosmetica, huishoudelijke producten, sieraden, wijnen, kaasjes en nog veel meer. Voor ieder wat wils. Voor iedereen een persoonlijk kerstpakket", vertelt Rebecca Goei.

 

En na het shoppen is het tijd voor wat lekkers. In de kerstfabriek vind je leuke standjes met (h)eerlijk winters eten, zoals bijvoorbeeld een huisgemaakte burger, borrelhapjes, culinaire stamppotjes, ambachtelijke erwtensoep en uiteraard ook een keur aan zoete lekkernijen. "We hebben 4 verschillende cateringpakketten, variërend van een ontvangstpakket tot een brons, zilver of gouden pakket. Met deze cateringpakketten, bestaande uit eet en drankbonnen kan met zelf bepalen wat men eet en drinkt. Makkelijk toch?"

 

 

En wil je het dit jaar écht een keer anders doen? Denk er dan eens over om samen met je collega's iets actiefs te doen, zoals samen langlaufen of de Olympische Wintergames. Zo zie je, Papendal blijft in beweging. Kom jij ook in beweging #OpPapendal?

www.papendal.nl/christmasfactory
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties