Novid maakt van je beursstand een beleving in één, twee, drie, ...Novid maakt van je beursstand een beleving in één, twee, drie, ...

Een volledig op maat en supercreatieve beursstand zonder dat het LEDscherm een rib uit je lijf kost? Daar droomt elke evenementenorganisator en standenbouwer toch van. Dat kan eindelijk, want Novid lanceert de LT Series. Het idee is even simpel als geniaal: ledschermen worden eenvoudig en snel met aluminium standbouwframes gecombineerd. Laat de show beginnen!

 

De LT Series bieden tal van voordelen. Het is om te beginnen het een all-in-one oplossing: de ledschermen passen perfect in modulair op te bouwen aluminium frames zoals het Aluvision standbouwsysteem. Die worden geconfigureerd volgens de wensen van de klant. De LT Series zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. De ledschermen hebben bovendien puike technische specificaties. De pixelpitch voor indoorgebruik is 2,8 mm, voor outdoor 4,4 mm. Verder is het gebruiksgemak van het systeem een groot voordeel. De opstellingen laten zich snel opbouwen en afbreken. Time is money!

 

Het idee en de uitwerking van dit nieuw product komen uit de koker van Wouter Van Beirendonck, zaakvoerder van Novid en een echte rot in het evenementenvak. Wouter Van Beirendonck: "deze oplossing past helemaal in de missie van Novid om als verhuurder van audiovisueel materiaal authentieke totaalervaringen voor zijn klanten te willen creëren. Dat is net wat onze LT Series doen: op een eenvoudige manier van een stand een adembenemende beleving maken."

 

Wil je de LT Series eens van dichtbij bekijken? Dat kan als je een bezoekje brengt aan de spiksplinternieuwe showroom van Novid in Waarloos. En op afspraak komen ze met hun mobiele showroom tot bij jou.


www.novid.be

advertorial08-09-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe bouw je een efficiënt eventteam dat graag voor jou werkt?Hoe bouw je een efficiënt eventteam dat graag voor jou werkt?
Experience 2017: Haal meer uit je eventsExperience 2017: Haal meer uit je events
Op het puntje van je stoelOp het puntje van je stoel
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-09Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 2. 11-09Sales/Account Manager
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen
 3. 22-08Planner (Brussel)
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]