Novid maakt van je beursstand een beleving in één, twee, drie, ...

Novid maakt van je beursstand een beleving in één, twee, drie, ...

Een volledig op maat en supercreatieve beursstand zonder dat het LEDscherm een rib uit je lijf kost? Daar droomt elke evenementenorganisator en standenbouwer toch van. Dat kan eindelijk, want Novid lanceert de LT Series. Het idee is even simpel als geniaal: ledschermen worden eenvoudig en snel met aluminium standbouwframes gecombineerd. Laat de show beginnen!

 

De LT Series bieden tal van voordelen. Het is om te beginnen het een all-in-one oplossing: de ledschermen passen perfect in modulair op te bouwen aluminium frames zoals het Aluvision standbouwsysteem. Die worden geconfigureerd volgens de wensen van de klant. Voor maatwerk in hout biedt de LEDwall diverse aanhechtingspunten. Ook zijn de LT Series geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. De pixelpitch voor indoorgebruik is 2,8 mm, voor outdoor 4,4 mm. Verder is het gebruiksgemak van het systeem een groot voordeel.

 

Het idee en de uitwerking van dit nieuw product komen uit de koker van Wouter Van Beirendonck, zaakvoerder van Novid en een echte rot in het evenementenvak. Wouter Van Beirendonck: "deze oplossing past helemaal in de missie van Novid om als verhuurder van audiovisueel materiaal authentieke totaalervaringen voor zijn klanten te willen creëren. Dat is net wat onze LT Series doen: op een eenvoudige manier van een stand een adembenemende beleving maken."

 

Wil je de LT Series eens van dichtbij bekijken? Dat kan als je een bezoekje brengt aan de spiksplinternieuwe showroom van Novid in Waarloos. En op afspraak komen ze met hun mobiele showroom tot bij jou.

www.novid.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten.
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures