Laat je auto gerust thuis! Brackrock Ecofest toont hoe het kanLaat je auto gerust thuis! Brackrock Ecofest toont hoe het kan

Brakrock Ecofest, het festival op een uiterst charmante locatie en toch prima bereikbaar. Bekijk in deze video hoe de organisatoren dit realiseren.

 

Brakrock Ecofest uit Duffel behaalde in het jaar 2013 al eens de OVAM GroeneVent Award, was finalist in de editie 2015 en won in 2016 opnieuw een award in de categorie 'kleine evenementen'. Het festival blijft groeien, ook op ecologisch vlak.

 

De organisatoren van Brakrock Ecofest hebben het slim bekeken. De locatie die ze voor hun festival hebben uitgekozen combineert het beste van twee werelden. Brakrock Ecofest gaat door op een idyllische locatie. Het hoofdpodium ligt letterlijk tussen de rivierbedding van de Nete en de ruïnes van het kasteel Ter Elst in Duffel, op zo'n 200 meter van het station van Duffel en vlak aan de fietsostrade Antwerpen-Mechelen. Dat maakt het festival prima bereikbaar, met de trein of met de fiets. De aandacht die ze schenken aan mobiliteit gaat zelfs nog verder. Voor de bezoekers met een longboard wordt traditioneel ook een longboard pushrace georganiseerd.

 

De catering is vegetarisch en het bieraanbod bijna volledig biologisch en Belgisch! Brakrock werkt dit jaar ook samen met vzw De Krone, een jobervarings-centrum voor mensen met autisme. Zij zullen de catering van het festival verzorgen. Hiermee mogen de bezoekers dus ook biologische maaltijden mét sociaal karakter verwachten.

 

 

Brakrock Ecofest, gaat dit jaar door op 5 augustus in Duffel.

 

Lees je graag meer over hoe je duurzaamheid op het programma van jouw event kan plaatsen of wil je kans maken op de GroeneVent Award 2017? Klik dan hier om je event te scannen.

14-07-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Beste vacatures vind je op eventplanner.be /.nlBeste vacatures vind je op eventplanner.be /.nl
Hoe AI de toekomst van eventplanning zal bepalenHoe AI de toekomst van eventplanning zal bepalen
Wil jij 'eventplanner.be /.nl' niet missen op Facebook? Dit kan je doenWil jij 'eventplanner.be /.nl' niet missen op Facebook? Dit kan je doen
Advertenties

In de kijker

LT Series

LT Series

De nieuwe revolutie in LEDwalls

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]