Landal Business Line faciliteert succesvolle event 'Doggy Days'

Landal Business Line faciliteert succesvolle event 'Doggy Days'

Begin juni vond op Landal Twenhaarsveld, in de stralende zon, de 5de editie van Doggy Days plaats. Het is een meerdaags hondenevenement georganiseerd door o.a. Dierenarts en SBS 6 presentator Piet Hellemans.

 

"Het succes is zichtbaar op het park, het event wordt ieder jaar groter, dit jaar waren er zo'n 330 baasjes en 250 honden aanwezig." Doggy Days is 'Do it yourself'; gedragstrainingen, presentaties van specialisten, speur- en behendigheidsworkshops maar ook veel fun. Denk aan een workshop hondenmassage en activiteiten zoals DogFrisbee en natuurlijk de jaarlijkse hilarische Hondenbingo. "Iedere dag werd gezamenlijk gestart en afgesloten met een 'Rondje met het hondje'. Zaterdag genoten vele deelnemers van een heerlijke BBQ. Samengevat, een geweldig weekend vol hondenplezier op een top locatie."

 

Zowel de ruimte als faciliteiten maken van Landal Twenhaarsveld een uitermate geschikte locatie voor een dergelijk evenement. De organisatie van Doggy Days en Landal Twenhaarsveld kijken terug op een geslaagd evenement en een prachtig jubileum. Piet Hellemans vat het samen: "Een onvergetelijke 5e editie van doggy days; waar honden vooral hond konden zijn en de baasjes zich verdiepten in honden. Liever een boomstam, dan een stamboom!"

 

Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. Ze biedt locaties aan voor evenementen zoals vergaderingen, workshops, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en andere festiviteiten. Op de diverse Landal parken zijn overnachtingsmogelijkheden tot 2.000 personen. "Met ruim 80 locaties midden in de natuur kan altijd een unieke en onvergetelijke locatie voor events worden geboden. De kracht van Business Line is dat er 'one-stop-shop-formule' aangeboden kan worden: een eventlocatie, overnachtingen, eten & drinken inclusief het programma'."

www.landalbusinessline.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures