Een magisch bedrijfsevenement voor het hele gezinEen magisch bedrijfsevenement voor het hele gezin

Met de aantrekkende economie is er ook weer meer ruimte voor bedrijven om haar medewerkers een keer extra te belonen voor hun werk. Ook het gezin van de medewerker komt daarbij steeds vaker aan bod. "We zien dat met name het aantal boekingen overdag bij ons elk jaar blijft toenemen", zegt Tamara Thijssen van Attractiepark Toverland.

 

Toverland, gelegen op 25 minuten rijden vanuit Eindhoven, ontvangt jaarlijks 700.000 bezoekers. Daarnaast vinden er in het park ook nog zo'n 150 bedrijfsevenementen plaats, uiteenlopend in grootte van 20 tot 5.000 gasten. Thijssen: "Veel bedrijven vinden het belangrijk dat hun medewerkers elkaar ook eens buiten de werkvloer om leren kennen en ze willen de medewerkers bovendien belonen voor hun werk. Toch komt een bedrijfsfeest voor alleen medewerkers niet altijd even gelegen vanwege de vaak hectische planning die veel mensen in hun privéleven hebben. De weinige vrije tijd die men overhoudt willen ze dan juist doorbrengen met het gezin. Je ziet dat veel bedrijven daarom het gezin van de medewerkers erbij willen betrekken en een attractiepark is natuurlijk de ideale locatie voor zowel jong als oud."

 

Het park vierde recent haar zestiende verjaardag en is daarmee een van de jongste attractieparken in de Benelux. Toverland is in die periode sterk gegroeid en ook in 2018 staat er weer een grote uitbreiding op de planning met o.a. de opening van een gigantische Wing Coaster, de vijfde achtbaan in het attractiepark. "Door het gevarieerde en ruime aanbod met meer dan 30 attracties kunnen we een evenement neerzetten dat leuk is voor het hele gezin. Zo kunnen we na de persoonlijke ontvangst nog een gezamenlijk bedrijfsmoment creëren, bijvoorbeeld tijdens een lunch of barbecue, maar hebben de medewerkers daarnaast ook veel ruimte om zelf het park te verkennen. Het compacte karakter van het park zorgt er echter voor dat je elkaar niet volledig uit het oog verliest en dat je ook verspreid over de dag nog vaak collega's tegenkomt en spreekt. Tijdens zo'n ritje in een houten achtbaan of wildwaterattractie leer je elkaar echt eens op een andere manier kennen!", zegt Tamara Thijssen.

 

De bedrijfsvisie van Attractiepark Toverland is "het creëren van gelukservaringen voor haar gasten" en Tamara noemt de medewerkers van Toverland dan ook als een van de belangrijkste krachten van het park. Dat de evenementengasten tevreden zijn blijkt ook wel uit de gemiddelde score van een 9,1 waarmee zij het park beoordelen. "Er is weinig mooier dan te zien hoe de medewerkers én hun gezin tevreden en voldaan hun magische dagje uit afsluiten met onze kleurrijke fonteinenshow Katara - Fountain of Magic."

 

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfsevenement bij Attractiepark Toverland? Kijk dan op:


www.toverland.com/zakelijk

16-06-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wil jij 'eventplanner.be /.nl' niet missen op Facebook? Dit kan je doenWil jij 'eventplanner.be /.nl' niet missen op Facebook? Dit kan je doen
2018 wordt sterk jaar voor eventsector2018 wordt sterk jaar voor eventsector
Proximus Lounge, een high-level eventlocatie in BrusselProximus Lounge, een high-level eventlocatie in Brussel
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Wednesday
 • Vandaag
 • Morgen
Meer weer

Vacatures

 1. 14-02Traffic Ninja - B rijbewijs
  Goldfish Industries - Party...
  Antwerpen
 2. 14-02Warehouse Jedi
  Goldfish Industries - Party...
  Antwerpen
 3. 12-02CAD Specialist
  beMatrix
  West-Vlaanderen