Wat vind jij van onze nieuwe homepage?

Wat vind jij van onze nieuwe homepage?

Hoera, onze website heeft een nieuwe voordeur! Ontdek zelf de nieuwe homepage en laat ons weten wat jij ervan vindt.

 

Nadat we eerder meer dan 6.000 bedrijfsprofielen een make-over gaven, is nu onze homepage aan de beurt. Strakker, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Na intensieve gebruikerstesten hebben we de homepage teruggebracht tot de essentie van ons platform: inspiratie voor geslaagd evenement. Centraal staan onze search engine, tips, trends en vooral veel inspiratie. Met het redesign hebben we er resoluut voor gekozen ons review-platform nog sterker te integreren en krijgt eventplanner.nl en eventplanner.be voortaan elk een lokalere invulling.

 

Ontdek de nieuwe homepage nu!

 

Naar aanleiding van de lancering van de nieuwe homepage geeft Kevin een blik achter de schermen van eventplanner.be /.nl. Hij geeft zijn visie op hoe je als bedrijf relevant blijft in een sterk evoluerende markt en hoe we dat zelf ook elke dag toepassen bij de ontwikkeling van ons platform. Een inspirerende column.

 

 

Jouw eventbedrijf op onze nieuwe homepage

Staat je eventbedrijf al op eventplanner.be? Verzamel dan minstens 3 mooie reviews en we geven ook jouw bedrijfsprofiel heel wat extra aandacht op onze nieuwe homepage. Ontbreekt jouw eventlocatie of eventbedrijf nog op onze site? Breng daar dan onmiddellijk verandering in en maak je bedrijfsprofiel aan! Je kan de uitgebreide mogelijkheden zelfs een maand gratis testen.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties