Ontdek de veelzijdige congres- en evenementenlocatie Hotel PapendalOntdek de veelzijdige congres- en evenementenlocatie Hotel Papendal

Hotel Papendal is een bijzonder veelzijdige congres- en evenementenlocatie, vol met sportieve energie. Of je nu op zoek bent naar een volwaardig congrescentrum, een meerdaagse brainstorm op de Veluwe, of een groot evenemententerrein waar vrijwel ieder event mogelijk is; je vindt het op Papendal.

 

"Met dagelijks 400 sporters op en rond de locatie is een clinic, rondleiding door de trainingsfaciliteiten of een sportspreker zo geregeld. Niet voor niets is Hotel Papendal dé conferentielocatie in het hart van topsportend Nederland", aldus Rebecca Goei.

 

 

Nieuw #OpPapendal: Centre Court

"Afgelopen maand hebben wij het Centre court mogen openen. Het Grand Café werd omgebouwd tot vergaderzalen geschikt voor 150 tot 190 personen. Uiteraard piekfijn verzorgd en voorzien van (flexibele) audiovisuele middelen. Het Centre court bestaat uit een foyer en 2 vergaderzalen welke ieder apart van elkaar te gebruiken zijn. Echter haal je de flexibele wanden weg, dan kunnen we ook 1 grote ruimte creëren voor diverse doeleinden. En dit met een eigen terras voor een zomerse BBQ!"

 

 

Een event organiseren? Geen probleem!

"Je kunt met ons verschillende kanten op. Wij kunnen je geheel ontzorgen en het evenement volledig organiseren. Of je huurt simpelweg het evenemententerrein bij ons en wij voorzien jou van adviezen. Alles is naar eigen wens in te vullen. In mei organiseerden wij ons eigen 3-daags evenement waarbij Topsport,- breedtesport en cultuur vooropstond. Weten wat je gemist hebt? Bekijk hieronder de aftermovie. Wij kijken nu alweer uit naar volgend jaar!"

 

 

 

Neem je relaties, vrienden of familie mee naar Outdoor Gelderland!

Van 28 juni tot en met 2 juli vindt het prestigieuze topsportevenement, Outdoor Gelderland, wederom plaats #OpPapendal. Tijdens dit evenement geniet je van Nationale en Internationale spring- en dressuurwedstrijden. "Ons VIP restaurant is gesitueerd tussen de inrijpiste en de hoofdpiste waar je ongestoord kunt genieten van deze paardensport onder het genot van een hapje en drankje."


www.papendal.nl

advertorial14-06-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe personaliseer je de beleving op je evenement?Hoe personaliseer je de beleving op je evenement?
Wil jij 'eventplanner.be /.nl' niet missen op Facebook? Dit kan je doenWil jij 'eventplanner.be /.nl' niet missen op Facebook? Dit kan je doen
LT Series: De nieuwe revolutie in LEDwallsLT Series: De nieuwe revolutie in LEDwalls
Advertenties

In de kijker

Jaarbeurs. Bijzonder ontmoeten.

Jaarbeurs. Bijzonder ontmoeten.

Jaarbeurs medewerkers vertellen hun verhaal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 12-02CAD Specialist
  beMatrix
  West-Vlaanderen
 2. 12-02Global Purchasing Manager
  beMatrix
  Antwerpen
 3. 12-02Stagiair(e) (online) Marketing
  beMatrix
  Antwerpen