Febelux stelt zich voor tijdens The Event and Communication DaysFebelux stelt zich voor tijdens The Event and Communication Days

The Event & Communication Days is de nieuwe beurs georganiseerd door de vakfederaties Febelux en B.E.S.A. De doelgroep: marketing managers en alle professionals die in hun job bezig zijn met het op touw zetten van evenementen, beurzen en congressen.

 

"Het doel is om hen oplossingen, producten en diensten aan te bieden die kunnen bijdragen tot een kwaliteitsvol B2B/B2C-event, een geslaagde beurs of een succesvol congres." Het biedt ook de mogelijkheid om Febelux te leren kennen; zowel hun objectieven als hun activiteiten. "Afspraak de Sharing Lounge in het ICC te Gent."

 

Ook Febelux, de vakvereniging die de belangen van professionals in de Live Communication sector behartigt, zal een stand hebben op de ECDAYS. Een bezoekje aan de federatiestand biedt de bezoeker de kans de activiteiten van Febelux te ontdekken, net zoals de redenen waarom je lid zou worden en de verschillende evenementen en seminaries die op jaarlijkse basis door Febelux georganiseerd worden. Julie Weynans, Association Manager, zal de gehele beurs aanwezig zijn in de Sharing Lounge om de bezoeker te ontvangen, de nieuwe brochure van Febelux voor te stellen en hem te vertellen waar Febelux voor staat en wat zij allemaal voor hun leden kunnen betekenen.

 

Op de Febelux-stand kan ja als bezoeker deelnemen aan twee wedstrijden:

 • De eerste wedstrijd wordt georganiseerd door Febelux en Europcar en richt zich uitsluitend naar Febelux-leden. Zij kunnen hun kans wagen om een bestelwagen naar keuze, gedurende drie dagen, te winnen. Het volstaat om de vragenlijst online of ter plekke op de Febelux-stand in te vullen. Meedoen kan tot en met 20 april.
 • De tweede wedstrijd wordt georganiseerd door Barco en geeft deelnemers de kans om een Barco Clickshare CSE-200 ter waarde van €1.750 excl. btw mee naar huis te nemen! Afspraak aan de Febelux en B.E.S.A. standen, waar deelnemer hun participatiekaarten kunnen achterlaten. De trekking wordt voorzien op 20 april.

Naast het bezoek van de Febelux-stand en de 75 andere exposanten, kan je als bezoeker verschillende interessante seminaries en conferenties ontdekken. Het programma kan je terugvinden op de websites:


www.ecdays.be/nl/

14-04-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Versuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereldVersuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereld
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen