Actief en toch relaxed: een zeiltocht én een heerlijke barbecue

Actief en toch relaxed: een zeiltocht én een heerlijke barbecue

Verras jouw relaties of collega's met een actief en tegelijkertijd ontspannen(d) programma: zeilen op een authentiek zeilschip, inclusief een heerlijke barbecue op het water.

 

"Bij NAUPAR merken we dat er steeds meer behoefte is aan actieve 'uitjes’' Veel van onze zakelijke klanten willen niet meer een hele middag of avond passief stilzitten met hun relaties; ze willen actie, gezelligheid, ontspanning en elkaar beter leren kennen. Ook voor teambuildingsdagen of personeelsuitjes zien we die trend."

 

Authentieke zeilschepen
Herkenbaar? Heb je ook zin om 'iets te doen' met jouw relaties of collega's? Dan is een zeiltocht op een van de authentieke zeilschepen absoluut een aanrader. Je kunt het zo actief of relaxed maken als je wilt: helpen met het hijsen van de zeilen (en honderden m2 zeil handmatig omhoog hijsen is een serieuze klus!), zelf aan het roer staan, het mag allemaal. Maar als je liever met jouw relaties of collega's van de zon en het uitzicht geniet, is dat ook geen probleem.

 

Eerst actief zeilen, daarna genieten van een barbecue op het water
De schipper en zijn bemanning heten je van harte welkom met een ijskoude 'Shot voor de boeg'. Dan gaan de trossen los en worden de zeilen gehesen. Aan jou de keuze of je meehelpt of niet! En dan, als de vaart er lekker in zit en het schip de wind vol in de zeilen heeft, steekt de bemanning de barbecue aan. En dat is genieten! De wind door je haren, een prachtig uitzicht en ondertussen worden de lekkerste gerechten geserveerd, zo van de barbecue. Ondertussen heb je tijd genoeg om bij te praten.

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website hieronder voor informatie over de schepen, tijden, prijzen en het exacte programma.

www.naupar.nl/barbecue-cruise/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties