Wat hebben Jip Samhoud, Maarten Hogenhuis en Christian Kromme gemeen?

Wat hebben Jip Samhoud, Maarten Hogenhuis en Christian Kromme gemeen?

Ze vertellen alle drie hun verhaal op Event 17 op 12 en 13 april in de Jaarbeurs Utrecht!

 

Event 17 wordt door menig eventprofessional bezocht voor het ontmoeten van relaties en het opdoen van inspiratie. Daarnaast biedt de beurs een uitstekend en gedegen sprekersprogramma. Hier alle sprekers op een rijtje:

 

Woensdag 12 april trapt Maarten Hogenhuis, partner en producent bij Xsaga, af met 10 tips waarom je 'live' als marketingtool moet toepassen en hoe je dit succesvol doet. Wil je alles weten over (social) content en het creëren ervan. Schuif dan in de middag aan bij de presentatie van Jordi van de Bovenkamp, creative director bij reclamebureau Boomerang Create.

 

Donderdag 13 april neemt Christian Kromme, futuroloog, je mee in disruptieve innovaties en toekomstige trends die van invloed gaan zijn op de evenementenmarkt. Absolute bevlogenheid en inspiratie vind je bij Bas Hoogland, voormalig commercieel directeur van Landal GreenParks. Hij laat je zien hoe je hostmanship inzet om het verschil te maken met klantvriendelijkheid. Als oprichter van &Samhoud Media en The VR Cinema is ondernemer Jip Samhoud altijd bezig met Virtual Reality en het creëren van impactvolle ervaringen. Hij deelt zijn laatste inzichten.

 

 

Veel ruimte voor onderzoek

Hoe zijn de budgetten verdeeld, is er een overaanbod van evenementenlocaties, wordt de bijdrage van evenementenbureaus in 2017 weer groter én wordt de informatietechnologie al op grote schaal toegepast bij zakelijke events? Paul van der wal, directeur en oprichter van NIDAP, neemt je mee in de belangrijkste trends en onderzoeksresultaten in de zakelijke evenementenbranche. Ben jij klaar voor de toekomst? Wenda Kielstra, oprichtster en mede-eigenaar bij Consumatics, onthult met wetenschappelijke onderzoeken de kern van beleving. Vanuit de psychologie en onbewust gastgedrag gebruikt ze aansprekende praktijkcases; hoe bijvoorbeeld muziek en kleurgebruik van invloed kunnen zijn op een positieve klantbeleving.

 

 

DIY, zelf aan de slag op Event 17

Op zoek naar een manier om je evenement te vernieuwen of te innoveren? In een 90 minuten-workshop ga je aan de slag met de Event Design-methodologie van Roel Frissen en Ruud Janssen. Maak kennis met een praktische methode om elk event mee te ontwerpen of te documenteren, gebruikmakend van het #EventCanvas. In een interactieve sessie gaat Nederlands Kampioen Pitchen, Jouri Schoemaker, aan de slag om samen met jou te komen tot een ijzersterke pitch. Aan de hand van vijf stappen deelt hij zijn tips en tricks. Dus heb je een goed idee? Wil je pitchen, maar weet je niet hoe? Jouri helpt je om te komen tot jouw perfecte persoonlijke pitch.

 

Kijk op event.nl/programma voor de complete timetable en volgorde van de sprekers. Let op; voor een aantal sessies moet je je registreren. Voor de overige sessies kun je 1 uur voor aanvang van de sessie een entreekaart ophalen in de Content Village, achterop de beursvloer.

 

 

Event Leadership Sessie

Voor leden aangesloten bij IDEA, HSMAI, CLC-VECTA, Vergaderhamers, VVEM en NBTC is er donderdagochtend een besloten bijeenkomst. De lezing, dit jaar verzorgd door Albert Boswijk, directeur van European Centre for Experience Economy, heeft als titel Leadership by Engagement, the future of Business & Events. Toegang na aanmelding, vraag de uitnodiging en aanmeldlink op bij jouw branche vereniging.

 

 

Beursorganisator Marc Liethof geeft nog meer redenen om Event 17 te bezoeken in een exclusief intervieuw op eventplanner.tv

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Tuesday
Meer weer

Vacatures