Ideëen nodig voor een geslaagd evenement? Kom naar de E&C Days!Ideëen nodig voor een geslaagd evenement? Kom naar de E&C Days!

The Event & Communication Days is de nieuwe beurs van Febelux en BESA, georganiseerd voor marketing managers en alle professionals die in hun job bezig zijn met het op touw zetten van evenementen, beursdeelnames en congressen.

 

"Het doel: oplossingen, producten en diensten voorstellen, die de kwaliteit van een evenement verzekeren en zo mee bijdragen aan hun succes. Verschillende seminaries en conferenties zullen aspecten bespreken waarmee men bij de organisatie van een geslaagd evenement rekening mee dient te houden", vertelt Julie Weynans van Febelux. "Catering, beheer van de inschrijvingen, onthaal, logistiek, ... het zijn allemaal elementen waar je rekening mee moet houden in functie van het doelpubliek, de objectieven en het budget van het te organiseren evenement."

 

 

De enquête van FostPlus

Tijdens de E&C Days presenteert FostPlus een interessant seminarie over het beheer van afval tijdens een beurs of een evenement. FostPlus is de organisatie die instaat voor de promotie, coördinatie en financiering van de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval in België.

 

"In België zijn we al jarenlang kampioen in thuis afval te sorteren. Waarom zouden we dat ook buitenshuis niet doen? Waarom moedigen we het sorteren van afval op een festival, tijdens een kleine of grote beurs, of zelfs tijdens een networking evenement of première niet aan? Maatschappelijk verantwoord ondernemen is meer een meer een must geworden. Door te sorteren geeft u het goede voorbeeld aan uw bezoekers en ook financieel gezien is sorteren een aanrader. FostPlus wenst om het huidige sorteerbeleid in de wereld van de evementen, beurzen en congressen beter in kaart te brengen. Om dit te doen, hebben zij jouw hulp nodig."

 

Vul de enquête op de website van Febelux in en help FostPlus om het sorteerbeleid in de beurzen- congres- en eventsector beter in kaart te brengen. 

 

Het volledige seminarieprogramma van The Event & Communication Days kan u terugvinden op de websites van de ECDays:


www.ecdays.be/nl/bezoekers/programma

advertorial15-03-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Checklist entertainment voor evenementenTIP! - Checklist entertainment voor evenementen
Hoe maak je aantrekkelijke save-the-date e-mails?Hoe maak je aantrekkelijke save-the-date e-mails?
Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018
Advertenties

In de kijker

Losberger De Boer

Losberger De Boer

Professional in het bouwen van tijdelijke event structuren.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 2. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen
 3. 30-10Flexibele jobstudenten gezocht als spelleider
  iChallenge bvba
  Vlaams-Brabant [+Brussel]