The Bauhaus #itsalldesign als ideale setting voor jouw evenement

The Bauhaus #itsalldesign als ideale setting voor jouw evenement

Met The Bauhaus #itsalldesign (17/3-11/6/2017) verwelkomt het Art & Design Atomium Museum [ADAM] een tentoonstelling van het Vitra Design Museum. Deze retrospectieve biedt een complete kijk op het design van de Bauhausbeweging en is de ideale setting voor jouw evenement.

 

De tentoonstelling bevat een hoeveelheid aan uitzonderlijke, in sommige gevallen nooit eerder vertoonde stukken op het gebied van design, architectuur, kunst, film en fotografie. Terzelfdertijd trekt deze tentoonstelling paralellen tussen het Bauhausdesign en huidige debatten en tendensen van design met de kunstwerken van hedendaagse designers, kunstenaars en architecten. Op deze manier onthult The Bauhaus #itsalldesign de verrassende huidige relevantie van een legendarisch cultureel instituut.

 

 

ADAM als eventlocatie

Het ADAM biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid tot het huren van de ruimtes voorevenementen zoals algemene vergaderingen, plenaire vergaderingen, conferenties, PR events, cocktails, gala-avonden, huwelijksfeesten, ... "Een evenement in het ADAM organiseren brengt zet jouw initiatief nog meer in de kijker. Wat kan er meer voldoening schenken dan je werknemers, klanten, partners, familie of vrienden uit te nodigen om samen te komen in een unieke setting en een bijzonder moment van culturele verrijking te delen? Er zijn verschillende formules beschikbaar."

 

 

Kunst & Design als kapstok voor je evenement

Moderniteit lijkt een evidentie. Ze wordt beschouwd als de enige manier om te bestaan en om erkend te worden. Degene die ze niet aankleeft komt over als een buitenstaander. Maar is de moderniteit op de keper beschouwd niet gewoon een utopie? Ze begint eeuwig opnieuw en voedt zich met zichzelf om zich heruit te vinden. Heruitvinding, aanpassing aan de smaak van de dag, herformattering en zelfs manipulatie zijn haar ingrediënten. Van de art nouveau over het Bauhaus tot het hedendaags design, van het revolutionaire ideaal tot de propaganda heeft de mensheid zich onvermoeibaar dezelfde vragen gesteld - tijdloze vragen van het type hoe beter te leven waarop een modern antwoord wordt gezocht. De moderniteit mag dan bijgevolg slechts een momentopname, een ijdelheid, een utopie zijn, ze blijft wel degelijk existentiële vragen oproepen waarop kunst en design, maar ook instellingen als het ADAM op hun manier een antwoord bieden. Een universeel thema dat als rode draad perfect aansluit bij menig evenement.

www.adamuseum.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures