Grunewald.bar, jouw partner voor bartending, cocktails, gin tonics en workshops

Grunewald.bar, jouw partner voor bartending, cocktails, gin tonics en workshops

"Met Grunewald.bar ontving ik onlangs het felbegeerde 'eventplanner.be /.nl Certificate of Excellence' tijdens de 'Get Inspired Network Night'. Deze award is een mooie beloning op mijn jarenlange inzet en onafgebroken streven naar originele formules, correcte prijzen en betrouwbaarheid. De award legde mij geen windeieren! Graag laat ik 2 bedrijven aan het woord die recent met mij samenwerkten", vertelt Peter Grunewald.

 

"Samenwerken met Grunewald.bar doen we nu al enkele jaren. Waarom? Peter kent zijn vak, is super betrouwbaar, betaalbaar en komt altijd met de laatste nieuwe trends omtrent bartending aanzetten. Hij antwoord heel snel op offerte aanvragen met overzichtelijke offertes in powerpoint die ook het hele verhaal dat hij gaat brengen visueel aantrekkelijk maakt. Als kantoor is dit superhandig om ook onze klanten onmiddellijk te overtuigen van zijn meerwaarde. Cocktails, Gins & Special drinks slechts 1 adres!", vertelt Sophie Naze van KonseptS.

 

Event Market deed een last-minute aanvraag om cocktails te maken gedurende de openkijkdag van de Rijkswachtkazerne Antwerpen, die omgevormd is tot appartementen en commerciële ruimtes. "Bij Event Market werken we reeds enkele jaren met Grunewald.bar samen. Als het gaat om betrouwbaarheid, flexibiliteit en waar voor je geld is Peter en zijn team de ideale partner. Mensen die niet zot zijn van cocktails vinden toch hun draai in zijn gamma, zowel alcoholisch als non-alcoholisch. De materialen en producten die Peter gebruikt zijn gewoon TOP."

 

Peter Grunewald staat persoonlijk garant voor het succes van elk evenement. Hij is het enige en het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Peter werkt punctueel, geen last minute onvoorziene omstandigheden en onnodige stress. "Door alle cocktail events zelf uit te voeren heb ik weinig structurele kosten en biedt ik daarom steeds concurrentiële prijzen."

 

Lees er reviews over Grunewald.bar op eventplanner.be maar eens op na!

 

Doe nu een aanvraag voor jouw volgende 'cocktail event' of 'cocktail workshop' en maak van jouw volgende event 'The Talk Of Town'. Je kan Peter zelfs online boeken en meteen een offerte berekenen. Cheers!

www.grunewald.bar

Bron: Foto KonseptS

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties