Grunewald.bar, jouw partner voor bartending, cocktails, gin tonics en workshopsGrunewald.bar, jouw partner voor bartending, cocktails, gin tonics en workshops

"Met Grunewald.bar ontving ik onlangs het felbegeerde 'eventplanner.be /.nl Certificate of Excellence' tijdens de 'Get Inspired Network Night'. Deze award is een mooie beloning op mijn jarenlange inzet en onafgebroken streven naar originele formules, correcte prijzen en betrouwbaarheid. De award legde mij geen windeieren! Graag laat ik 2 bedrijven aan het woord die recent met mij samenwerkten", vertelt Peter Grunewald.

 

"Samenwerken met Grunewald.bar doen we nu al enkele jaren. Waarom? Peter kent zijn vak, is super betrouwbaar, betaalbaar en komt altijd met de laatste nieuwe trends omtrent bartending aanzetten. Hij antwoord heel snel op offerte aanvragen met overzichtelijke offertes in powerpoint die ook het hele verhaal dat hij gaat brengen visueel aantrekkelijk maakt. Als kantoor is dit superhandig om ook onze klanten onmiddellijk te overtuigen van zijn meerwaarde. Cocktails, Gins & Special drinks slechts 1 adres!", vertelt Sophie Naze van KonseptS.

 

Event Market deed een last-minute aanvraag om cocktails te maken gedurende de openkijkdag van de Rijkswachtkazerne Antwerpen, die omgevormd is tot appartementen en commerciële ruimtes. "Bij Event Market werken we reeds enkele jaren met Grunewald.bar samen. Als het gaat om betrouwbaarheid, flexibiliteit en waar voor je geld is Peter en zijn team de ideale partner. Mensen die niet zot zijn van cocktails vinden toch hun draai in zijn gamma, zowel alcoholisch als non-alcoholisch. De materialen en producten die Peter gebruikt zijn gewoon TOP."

 

Peter Grunewald staat persoonlijk garant voor het succes van elk evenement. Hij is het enige en het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Peter werkt punctueel, geen last minute onvoorziene omstandigheden en onnodige stress. "Door alle cocktail events zelf uit te voeren heb ik weinig structurele kosten en biedt ik daarom steeds concurrentiële prijzen."

 

Lees er reviews over Grunewald.bar op eventplanner.be maar eens op na!

 

Doe nu een aanvraag voor jouw volgende 'cocktail event' of 'cocktail workshop' en maak van jouw volgende event 'The Talk Of Town'. Je kan Peter zelfs online boeken en meteen een offerte berekenen. Cheers!


www.grunewald.bar

advertorialBron: Foto KonseptS - 24-02-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Adverteren? Download nieuwe eventplanner.be /.nl mediakitAdverteren? Download nieuwe eventplanner.be /.nl mediakit
Wat je moet weten over risicomanagement voor evenementenWat je moet weten over risicomanagement voor evenementen
Wat betaal je een evenementenbureau?Wat betaal je een evenementenbureau?
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-01Office Planner
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 2. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 3. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant