TivoliVredenburg is in beweging

TivoliVredenburg is in beweging

Het is inmiddels al bijna drie jaar geleden dat TivoliVredenburg haar deuren opende in het centrum van Utrecht. Naast 1250 concerten, biedt de locatie ook onderdak aan zo'n 200 zakelijke bijeenkomsten per jaar. In totaal bezoeken bijna een miljoen bezoekers TivoliVredenburg, waarmee het podium een van de grootste concert- en eventlocaties van Nederland is.

 

Tot en met de eerste helft van 2017 wordt de sales afdeling op ad interim basis begeleid en commercieel geadviseerd. Operationeel al sinds begin 2014 door Niek van der Vechte, die tevens de complexere partijen voor zijn rekening nam. Beleidsmatig staat Martijn Dekker aan het roer, die tevens de rol van teamleider invult. Beide heren vervulden eerder al met succes een zelfde rol bij Muziekcentrum Vredenburg.

 

"De voornaamste reden om een en ander op ad interim basis aan te vliegen was om eerst de (stabiele) potentie van de commerciële afdeling binnen de culturele organisatie te kunnen bepalen, alvorens een gedegen inzicht te krijgen in de benodigde definitieve formatie van de afdeling om deze uiteindelijk in eigen dienst in te kunnen richten. Deze potentie is inmiddels ruimschoots aangetoond; TivoliVredenburg wordt goed gevonden en geboekt door bureaus, cateraars en eindopdrachtgevers voor zakelijke evenementen", vertelt Martijn Dekker.

 

 

Senior Salesmanager gezocht

TivoliVredenburg gaat actief op zoek naar een Senior Salesmanager, die tevens als teamleider zal fungeren en daarmee verantwoordelijk wordt voor de ambitieuze salestargets van het podium. "Het is een complex gebouw en dito organisatie, derhalve zal de opvolger een gedegen inwerktraject en overdracht tegemoet kunnen zien", voegt Martijn er aan toe. 

 

In de loop van 2017 zullen Martijn Dekker en Niek Van der Vechte afzwaaien. Beiden kijken terug op een mooie tijd met een fantastisch team en vele eventhoogtepunten. Martijn Dekker heeft naast TivoliVredenburg diverse andere opdrachten lopen, maar is vanaf september beschikbaar voor een leuke, grotere adviesklus op het gebied van commerciële zaken, hospitality of operationeel projectmanagement. Van der Vechte is wat dat betreft per april al parttime beschikbaar.

 

Mocht je interesse hebben in een leuke baan als Senior Salesmanager in een hecht team in de dynamische organisatie TivoliVredenburg, reageer dan snel op volgende vacature:

 

www.tivolivredenburg.nl/nl/overig/detail/828/Senior_Salesmanager

Bron: Foto: Michiel Ton

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures