Veel content tijdens EvenementContact

Veel content tijdens EvenementContact

Over ruim een maand vindt de 9de editie plaats van EvenementContact, het eendaagse platform voor de totale Live Communicatiebranche. Dit jaar is Rotterdam Ahoy de gastheer voor alle eventprofessionals.

 

Met nog een paar weken te gaan vult de plattegrond van EvenementContact zich in snel tempo. Organisator Joris Bots: "We rekenden na de succesvolle editie in de RAI op een kleine groei, maar we zien de plattegrond met maar liefst 390 stands zich heel snel met mooie bedrijven vullen. Ook qua bezoekers zitten we zowel op kwaliteit als kwantiteit op het dubbele ten opzichte van 2016. Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan een verrijking van ons databestand en dat betaalt zich nu uit in deze mooie groei."

 

Nieuw: Congres in de ochtend

Uit de enquête die we hebben verstuurd naar onze bezoekers, is gebleken dat Storytelling een populair onderwerp is. "We gaan er daarom dit jaar een congres aan wijden. Van 09.30 uur tot 12.30 uur nemen, in een aparte ruimte binnen Ahoy, 5 top keynote speakers je mee in de wereld van Storytelling & Personal Branding. Iris Hond omlijst de verhalen van Cor Hospes, Aljan de Boer, Christine van Dalen en Frank Boode." Kaarten zijn te koop via de website van de beurs.

 

In de drie seminarruimtes op de beursvloer kunnen bezoekers kosteloos keynotes bijwonen van heel veel sprekers met aansprekende onderwerpen uit de Live Communicatiebranche.

www.branchecontact.nl/evenementcontact
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties