Een event tussen de Kunst... ADAMEen event tussen de Kunst... ADAM

In de schaduw van het Atomium in Brussel, ligt het Art & Design Atomium Museum (ADAM). Dit is het enige museum en kunstencentrum in Brussel gewijd aan design en kunst van de twintigste eeuw tot nu. Je vindt er tal van vergader- en eventmogelijkheden in een artistieke sfeer.

 

ADAM brengt in haar unieke, permanente tentoonstelling 2.000 gebruiksvoorwerpen en kunstwerken in plastic uit de jaren 1960-2000. En dat verdeeld over een oppervlakte van 1500m². ADAM behandelt ook elk jaar een thema in verscheidene tentoonstellingen, evenementen, lezingen en workshops. Het thema voor 2017 is 'Modernity is the new old'. Een universeel thema dat naadloos aansluit bij tal van evenementen. 

 

Jouw evenement tussen kunst en design

Bij ADAM vind je, naast kunst, interessante ruimtes voor activiteiten en evenementen. ADAM is het uitgelezen decor voor meetings, conferenties, events, cocktails, gala-avonden of huwelijksfeesten. De unieke setting in het museum, de combinatie met een bezoek aan de collectie of tijdelijke tentoonstellingen geeft je event net dat ietsje meer.

 

 

Programma 2017-2018 - Modernity is new old

Wil je jouw event afstemmen op één van de tijdelijke tentoonstellingen? Dan geven we graag nog even de agenda mee

 • INTERSECTIONS#4
  CID & Friends
  16.09.2016 - 05.02.2017
  Voor zijn vierde editie, de tweejaarlijkse tentoonstelling over hedendaags design stelt Intersections een selectie voor van de aanwinsten van het centrum voor innovatie en design in Grand-Hornu - CID. Via de werken van Aldo Bakker, BIG-GAME, Jean-François D’or, Cheick Diallo, … deelt het CID zijn methoden, uitdagingen en favorieten.
   
 • BAUHAUS 
  #itsalldesign
  17.03.2017 - 11.06.2017
  Via een hoeveelheid stukken op het gebied van design, architectuur, kunst, film en fotografie, stelt The Bauhaus #itsalldesign, ontwerpen voor van het Vitra Design Museum. Enerzijds, een uitgebreid van Bauhausdesign, en anderzijds trekt deze tentoonstelling parallellen tussen het Bauhausdesign en huidige debatten en tendensen van design met de kunstwerken van hedendaagse designers, kunstenaars en architecten.
   
 • THE PAPER REVOLUTION
  Soviet Graphic Design and Constructivism (1920 – 1930’s)
  05.06.2017 - 08.10.2017
  Met belangrijke werken van Aleksandr Rodchenko, Varvara Stepanova, Vladimir Mayakovsky, de tentoonstelling The Paper Revolution – in samenwerkingsverband met het Moscow Design Museum – zal de visuele identiteit weergeven van de Sovjet-Unie gecreëerd door de Constructivist artiesten. In die tijd werden de artiesten met hun creaties het uithangbord van de Sovjet propaganda.
   
 • PANORAMA
  A history of Modern Design in Belgium
  23.06.2017 - 2018
  Via objecten, grafisch werk, afbeeldingen en authentieke filmfragmenten, belicht Panorama de vele aspecten van design in België, van Art Nouveau tot vandaag.

Meer informatie:


www.adamuseum.be/home-museum-nl.html

advertorial06-01-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Checklist voor duurzame eventsChecklist voor duurzame events
4 sfeertips voor een evenement met een topuitstraling4 sfeertips voor een evenement met een topuitstraling
10 jaar JADA - een verhaal van groei tegen de crisis in10 jaar JADA - een verhaal van groei tegen de crisis in
Advertenties

In de kijker

Event 17

Event 17

Nieuwe award: Beste Idee Award tijdens tweede beursdag van Event 17

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 25-03Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 2. 24-03Zelfstandig magazijnier (m/v)
  Event Flooring Services
  Oost-Vlaanderen
 3. 03-03Actieve planner Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]