Sterke start voor Studio 3 bij AEDSterke start voor Studio 3 bij AED

Eind september 2016 opende Studio 3 bij AED Studios in Lint. De black box ruimte van 550m2 werd volledig ingericht als multifunctionele event- en concertzaal en wordt uitgebaat door Jan Kerckhofs, een 27-jarige muzikant uit Edegem. Na drie maanden ontmoeten we hem voor een eerste evaluatie.

 

"Het uitbaten van mijn eigen zaal is een droom die werkelijkheid is geworden. Maar eerlijk gezegd moet ik toch bekennen dat ik met een klein hartje aan dit avontuur begon. De plannen waren ambitieus, dus ik ben ontzettend blij dat het concept meteen een goede start heeft gekend", vertelt Jan. "Het allereerst concert was er al meteen eentje van formaat: de JOE Live met Hooverphonic. Technisch gezien moest het meteen goed zitten, want Hooverphonic bestaat uit muzikale perfectionisten. Na de show heb ik nog even kunnen napraten met Alex Callier, die me feliciteerde met het resultaat. Dat gaf uiteraard een fantastisch gevoel."

 

"Ook de rest van het najaar was goed gevuld met klinkende namen: de CD-voorstelling van de band Morse, een bedrijfsfeest met een optreden van Laura Tesoro, een privé evenement met een concert van Amir (de Franse inzending voor het Eurovise Songfestival in 2016), Tourist LeMC die zijn show in de Lotto Arena kwam repeteren, en de Qube van Medialaan met Stan Van Samang."

 

Vooral de multifunctionaliteit van de zaal blijkt een grote troef. "Studio 3 is voorzien van een groot podium en een fantastische licht- en geluidsinstallatie, maar verder is de organisator vrij om de indeling te bepalen. Voor een live concert kunnen we gemakkelijk 500 gasten staand verwelkomen. Maar ook voor een walking dinner of voor een zittend diner is de zaal perfect geschikt tot meer dan 300 personen. De unieke ligging in een groene omgeving en de vele professionele faciliteiten die AED Studios te bieden heeft (parking, loges en backstage ruimtes, productielokalen, sanitair en vestiaires, foyers en meetingruimtes), maken van Studio 3 een populaire locatie voor concert- en eventorganisatoren. Of het nu gaat over een product presentatie, een modeshow, een persconferentie of een bedrijfsfeest met live optreden: bij Studio 3 kan het allemaal door de multifunctionaliteit van de black box die toch voorzien werd van alle professionele audiovisuele techniek."

 

Op maandag 6 en 13 februari organiseert Jan Kerckhofs 'Acoustic Monday' in Studio 3. In dit muzikale concept brengen onbekende en zeer bekende artiesten een warm en gezellig muzikaal repertoire. Voor bedrijven zijn er formules met een winter barbecue en VIP tafels met champagne of gin & tonic.


www.studio3.be

advertorial04-01-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant