Frisse nieuwe website voor Event 17 met feestelijke winactieFrisse nieuwe website voor Event 17 met feestelijke winactie

Bij een nieuwe editie van vakbeurs Event (12 en 13 april 2017) hoort ook een nieuwe look en feel van de website. Een herkenbaar maar frisser uiterlijk, meer nieuws & social media, up to date informatie en vanaf 2017 een actuele deelnemerslijst en programmering.

 

Eventex, de organisator van Event 17, is verheugd een nieuwe website te presenteren. Een herkenbaar maar frisser uiterlijk, meer nieuws & social media, up to date informatie en vanaf 2017 een actuele deelnemerslijst en programmering. De website van Event 17 vind je op www.event.nl.

 

 

Vernieuwing

Deze zomer nam Eventex het besluit tot een vernieuwing van de website. "Er is gesleuteld aan de inhoud, vorm en vindbaarheid. Daarnaast zijn sociale media beter geïntegreerd. Ook is er aan gebruiksvriendelijkheid aandacht besteed. De navigatie is verbeterd en ook de deelnemers en het programma worden vanaf 2017 nog overzichtelijker. De nieuwe website sluit aan bij de net vernieuwde huisstijl, heeft een frisse uitstraling en is overzichtelijk", vertelt Marc Liethof, directeur van Eventex.

 

 

Strategie en visie

"Het besluit voor een nieuwe website is gebaseerd op een herziene communicatie strategie. Hiermee focust Event 17 nog meer op kennis en inhoud, de community en op het verbinden. En omdat de doelgroep via alle wegen op de website van Event 17 uitkomt was een restyle een logische stap. Wij zijn klaar voor Event 17!"

 

"De website past helemaal in de vernieuwde huisstijl en strategie, maar we blijven de komende maanden aan de achterkant werken om het exposantenprofiel, de deelnemerslijst en het kennisprogramma online te zetten. Ook introduceren we zeer binnenkort onze bloggende ambassadeurs online", aldus Janine Tijhaar, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Event 17.

 

 

Winactie

Om het lanceren van de site te vieren loopt er tot 9 december 2016 een feestelijke winactie. Er zijn drie Event 17- iconen verstopt in de website. Je maakt kans op 2 kaarten voor The Bodyguard inclusief theaterdiner wanneer je ze vindt. Lees hier de spelregels


www.event.nl


advertorial29-11-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Altijd goed verzekerd met de Aon EvenementenverzekeringAltijd goed verzekerd met de Aon Evenementenverzekering
AED nodigt event professionals uit voor de eerste 'Night of the Studios'AED nodigt event professionals uit voor de eerste 'Night of the Studios'
JADA events kijkt uit naar het nieuwe jaarJADA events kijkt uit naar het nieuwe jaar
Advertenties

In de kijker

Catering & traiteurs

Catering & traiteurs

Op zoek naar een geschikte cateraar voor uw evenement?

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 08-12Event & Project Manager
  D|M&S Events
  West-Vlaanderen
 2. 08-12Event Creator
  D|M&S Events
  West-Vlaanderen
 3. 07-12Medewerker Organisatie & Uitvoering
  Showtime Evenementenbureau bv
  Overijssel