Organiseer je volgende drink met het award winning eventbedrijf Grunewald.barOrganiseer je volgende drink met het award winning eventbedrijf Grunewald.bar

Cocktailspecialist Peter Grunewald ontving onlangs het felbegeerde 'eventplanner.be /.nl Certificate of Excellence' tijdens de 'Get Inspired Network Night'. Met deze award zet hij de kroon op zijn jarenlange inzet en zijn onafgebroken streven naar originele formules, correcte prijzen en betrouwbaarheid. 

 

Met Grunewald.bar brengt Peter al jaren unieke cocktail- en receptieformules op maat van de klant. Voor ieder wat wils. Met en zonder alcohol. Grunewald.bar draait voornamelijk rond 3 sterke concepten:

 

 

1. Receptieformule Aperitivo Italiano

Milaan, Venetië en Torino maakten het tot een fenomeen. De formule waaide over tot bij Grunewald.bar en werd hier doorheen de jaren verfijnd en aangevuld. "Ik maak graag gebruik van de rijke geschiedenis aan Italiaanse aperitiefdrankjes en antipasti die zo typerend zijn voor dit Aperitivo Italiano moment. Gasten die geen alcohol wensen, verwennen we met heerlijke vers gemaakte alcoholvrije drankjes. De receptieformule is dan ook een waardig alternatief voor de traditionele recepties. Deze typische kantoordrink verzorgen we het hele jaar door", vertelt Grunewald enthousiast.

 

 

2. De perfecte cocktail cateringformule voor jouw event

Als rasechte cocktailspecialist verbreedde Peter zijn expertise steeds meer. Grunewald.bar biedt zijn klanten dan ook echt maatwerk met de gepaste cocktail voor elk evenement. Een cocktailbar op je beursstand of een alcoholvrije bar voor de bobs van dienst. De klassiekers of de hedendaagse trends. Met of zonder alcohol. Exclusieve gin-tonics of budgetvriendelijkere varianten zoals de Basil gin-ger en de gin-fizz. Peter serveert altijd volgens jouw smaak en op maat van je budget.

Zo dokterde hij al cocktailformules uit voor Jaguar Range Rover in Merelbeke, BDO in Brussel, Cinoco in het Koloniënpaleis in Tervuren, KBC in Antwerpen, Scapa en Ferrer in Nieuwpoort, het Kasteel van Zwijnaarde, Megavino op de Heizel, Mediamarkt in Gent en bij verschillende overheidsinstellingen.

 

 

3. De originele teambuilding cocktail workshops

Grunewald.bar ontwikkelde ook 3 unieke cocktail workshops. Hier doe je niet alleen kennis op over ingrediënten en mixen, je gaat ook zelf aan de slag. Je leert er shaken, stirren en swizzelen als een echte bartender. De ideale formule voor een originele teambuilding.

 

Dat zijn klanten deze concepten voor de volle 100% kunnen smaken, is nu wel bewezen. Het Certificate of Excellence krijg je als je klanten je via het online review systeem van eventplanner.be /.nl hoge scores en positieve feedback geven. Dat heeft Grunewald.bar dus dubbel en dik verdiend. 


www.grunewald.bar

advertorial11-11-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Hoe kies je een partycateraar?TIP! - Hoe kies je een partycateraar?
Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen