Alcoholvrije initiatieven voor een pittige nieuwjaarsdrink

Alcoholvrije initiatieven voor een pittige nieuwjaarsdrink

Verantwoord drinken vindt steeds meer ingang bij bedrijfsfeesten en evenementen. Daar zitten de doorgedreven bob-campagnes zeker voor iets tussen. Daarom ontwikkelde Grunewald.bar een volledig concept rond alcoholvrije cocktails en limonades voor je volgende eindejaarsdrinks en nieuwjaarsrecepties.

 

De tijd dat alcoholvrij feesten betekende dat je uitsluitend een saai colaatje of fruitsapje kreeg, is lang voorbij. Zowel de bobs als de bedrijven die een no alcoholbeleid voeren, houden voortaan gewoon een alcoholvrije receptie of drink op kantoor. Makkelijk, want alle medewerkers zijn al aanwezig en zo bespaar je kosten.

 

 

Alcoholvrije cocktails

Grunewald.bar blinkt niet alleen uit in traditionele cocktails met alcohol, maar pakt ook uit met de lekkerste alcoholvrije drankjes. Enkele combinaties die tot de verbeelding spreken zijn:

  • een variant op de gin tonic: op basis van basilicum, gember, limoensap en tonic
  • de 'Orignal Virgin Mojito' met ginger ale
  • de alcoholvrije 'Lazy Red Cheeks' met frambozen, violet en limoensap
  • limonades op basis van rozemarijn of een kruidensoda met munt, tuinkruid, citroensap en citroenmelisse

 

Aperitivo Italiano

Dit alcoholvrije concept kan je makkelijk uitbreiden met de Aperitivo Italiano formule. Dit bekende en originele recept van Grunewald.bar staat voor heerlijke antipasti  in combinatie met aperitiefdrankjes en alcoholvrije cocktails.  Aperitivo Italiano is trouwens het hele jaar door on tour met een al dan niet volledig alcoholvrije receptie.

 

In de periode van oud- en nieuwjaar is deze originele formule voor bedrijfsrecepties een echte aanrader. Aperitivo Italiano wordt stilaan razend populair bij ondernemingen die op hun receptie alternatieven willen bieden voor alcohol. Het is een echte aanrader voor organisaties die een alcoholarm beleid voeren. Hiermee geven ze genodigden, collega’s en medewerkers die geen alcohol drinken een echte vipbehandeling.

 

Dat was het geval op het tuinfeest van Voka in de Zoo van Antwerpen en bij een pensioenviering op het bedrijf van Umicore waar alcohol uit de boze is. Grunewald.bar is ook trots op de samenwerking met drugpunt. Daar gaf Peter Grunewald al verschillende alcoholvrije cocktailworkshops en recepties een extra smaakje.

 

Heb je vragen over de alcoholvrije cocktailbar of de combinatie met Aperitivo Italiano voor je volgende nieuwjaarsdrink? Klik snel door naar:
 

www.grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties