Ontdek Singapores erfgoed op je volgende MICE-trip

Ontdek Singapores erfgoed op je volgende MICE-trip

Singapore heeft altijd bekend gestaan als een culinaire en culturele reisbestemming. MICE-groepen die naar Singapore afreizen kunnen genieten in bekroonde restaurants, terwijl ze Singapores erfgoed en culturele locaties ontdekken.

 

Dit zijn enkele plekken die je niet links kunt laten liggen als je een evenement in Singapore organiseert:

 

 

National Gallery Singapore

De National Gallery Singapore is een nieuwe locatie voor beeldende kunsten, die de grootste openbare collectie moderne kunst in Singapore en Zuidoost Azië bezit. De galerij bevindt zich in twee nationale monumenten; het voormalige hogere gerechtshof en het stadshuis, die op prachtige wijze zijn gerestaureerd en omgebouwd tot deze adembenemende locaties in het hart van het stadsdistrict. De galerij weerspiegelt Singapores unieke erfgoed en geografische locatie, en bevat Singaporese en Zuidoost-Aziatische kunst in permanente en tijdelijke tentoonstellingen. Het museum werkt tevens samen met voorname musea wereldwijd om samen Zuidoost-Aziatische kunst te weergeven in een bredere context, waarbij Singapore als een regionaal en internationaal centrum geldt voor de beeldende kunsten.

 

Nadat groepen de National Gallery Singapore bezocht hebben en hebben geleerd over de kunst van Zuidoost Azië, kunnen ze genieten van voortreffelijke Franse cuisine bij Odette, een restaurant met twee Michelin-sterren, van Julien Royer en gelegen bij de iconische National Gallery Singapore. Groepen kunnen ook genieten van traditionele Peranakan (Straits Chinese) eten bij de National Kitchen door Violet Oon.

 

 

Botanische Tuinen Singapore

De Singapore Botanic Gardens is een 156-jaar oude tropische tuin, gelegen aan de rand van de voornaamste winkelzone van Singapore. Het is één van drie tuinen, en de enige tropische tuin die de UNESCO Werelderfgoedlijst heeft gehaald, in 2015.

 

Groepen kunnen er dineren in het Corner House, een elegant, chic restaurant in een 1910 twee verdiepingen tellende 'Zwart-Wit' koloniale bungalow, eveneens met een beschermde status. Er worden creatieve wereldwijde gerechten aangeboden. Onlangs heeft deze locatie een Michelin-ster gewonnen.

 

Voor meer informatie over Singapore als MICE-bestemming ga je naar:

www.yoursingapore.com/mice
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties