Voor elk event biedt Artexis je een locatie

Voor elk event biedt Artexis je een locatie

Artexis heeft de evenementensector heel wat te bieden. "Met de intussen gekende FLEX XL (Flanders Expo Gent) die plaats biedt aan 800 mensen, en de Nekkerbox (Nekkerhal Brussels North) die een maximum capaciteit heeft van 1.200 mensen, zijn onze eventlocaties alleen maar aantrekkelijker geworden", vertelt Alain D'Haese, Head Of Venues Artexis Belgium.

 

"Deze recente realisaties passen in een nieuwe strategie die de groep Artexis Easyfairs met verve aan het uitzetten is. Van elke venue willen we een multiformat-venue maken en zo afstappen van het expo-image dat aan sommige van onze venues kleeft. Verschillende recente realisaties tonen aan dat deze bewuste keuze goed onthaald wordt in de markt van evenementen."

 

In Flanders Expo hebben al heel wat muzikale en sportieve evenementen plaats gevonden, zoals de K3 show, de liveshows van The Voice en de Davis Cup (zie foto).

 

"Nu mogen we ook Disney's klassieker Beauty & the Beast verwelkomen. Het wordt een totaalspektakel in een originele setting. Al direct van bij het binnenkomen wordt je ondergedompeld in de magische wereld van Belle en haar Beest."

 

 

Beauty and the Beast

Altijd zo gegaan, altijd zo geweest: 'Beauty and the Beast', een van de meest succesvolle en geliefde musicals allertijden, komt vanaf 10 december naar Vlaanderen. Het Belgische productiehuis Marmalade brengt hierbij haar allereerste musicalproductie naar Flanders Expo Gent. Niemand minder dan Josje Huisman, Jan Schepens, Peter Van de Velde, Eline De Munck, Ivan Pecnik en Barbara Dex zijn enkelen van de bekende gezichten die de topcast vervolledigen.

www.artexis.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties