'Events: weetjes en bloopers uit de praktijk' - Young Professionals Program Festivak:'Events: weetjes en bloopers uit de praktijk' - Young Professionals Program Festivak:

Op 9 & 10 november vinden in Mechelen zowel de Festivak vakbeurs, als de Artiesten- en Evenementenbeurs plaats. De beurzen zijn niet toegankelijk voor studenten, tenzij via het speciale Young Professionals Program. Snel zijn is wel de boodschap, er zijn 150 plaatsen.

 

Festivak en de Artiesten- en Evenementenbeurs zijn vakbeurzen voor personen die professioneel betrokken zijn zijn bij de evenementensector. Dus is de beurs helaas ook niet toegankelijk voor studenten. Om de beurs alsnog open te stellen voor de eventprofessionals van de toekomst wordt voor studenten die een evenementenopleiding volgen i.s.m. Vives op 10 november een Young Professionals Program georganiseerd met als titel 'Events: weetjes en bloopers uit de praktijk'.

 

De sprekers van deze bijeenkomst zijn: Bart Derolez, Opleidingshoofd Event Management, Vives Kortrijk, Ilse Van den Berghe, Docent MICE, Vives Kortrijk en Managing Director, TMAB Business Events en Hans Ascrawat, Docent Tour Management, Vives Kortrijk en Artist Manager van o.a. One Call (Bent Van Looy, Black Box Revelation, Das Pop, Dimitri Andreas, GOOSE, SX, ...).

 

Aanmelden voor het studenten programma is mogelijk via job@ogz.nl en is helemaal gratis. Er is plaats voor maximaal 150 studenten. Reageer dus snel! Je ontvangt zo snel mogelijk een terugkoppeling of je wordt toegelaten.

30-09-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Ideëen nodig voor een geslaagd evenement? Kom naar de E&C Days!Ideëen nodig voor een geslaagd evenement? Kom naar de E&C Days!
Exclusief backstage bezoek bij tijdelijk operagebouw De MuntExclusief backstage bezoek bij tijdelijk operagebouw De Munt
Hamburgerkraam op Gentse Feesten? 61.000 euro aubHamburgerkraam op Gentse Feesten? 61.000 euro aub
Advertenties

In de kijker

Event 17

Event 17

Nieuwe award: Beste Idee Award tijdens tweede beursdag van Event 17

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 25-03Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 2. 24-03Zelfstandig magazijnier (m/v)
  Event Flooring Services
  Oost-Vlaanderen
 3. 03-03Actieve planner Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]