Heineken Music Hall krijgt nieuwe naam: AFAS LiveHeineken Music Hall krijgt nieuwe naam: AFAS Live

De Heineken Music Hall (HMH) in Amsterdam heet vanaf 1 januari 2017 AFAS Live en wil meer zakelijke events aantrekken. De nieuwe naam van de evenementenlocatie verwijst naar de nieuwe sponsor van de zaal, bedrijfssoftware-ontwikkelaar AFAS.


Het is niet duidelijk voor welk bedrag de organisatie zich aan de hal heeft verbonden. AFAS sponsort ook al het Circustheater in Scheveningen. De komende maanden wordt de naam in en om het gebouw vervangen en krijgt de gevel een make-over. Voortaan is er in AFAS Live niet alleen plaats voor entertainment, maar is er ook ruimte voor zakelijke evenementen.


Birgitte de Winter, Directeur Heineken Music Hall, over de naamswijziging: "We hebben destijds de eerste live venue voor versterkte popmuziek in Nederland neergezet, dat avontuur zijn we aangegaan met Heineken. We zijn nog steeds enthousiast over de samenwerking en support van Heineken en ze blijven dan ook betrokken als bierpartner. Nu, na 15 jaar hebben we een nieuwe ambitieuze partner gevonden in AFAS Software. AFAS wil mensen een unieke beleving meegeven en dat kunnen wij bieden met onze live producties."


Volgens AFAS CEO Bas van der Veldt sluit AFAS Live naadloos aan op de partnerschappen van AZ en het AFAS Circustheater: "Net als sport en theater is muziek pure emotie, mensen worden er door geraakt. Muziek is een wereld op zichzelf en een taal die we allemaal begrijpen. Muziek verbindt. Met AFAS Live zien we ongelofelijk veel mogelijkheden om unieke en onvergetelijke ervaringen met onze relaties te delen."

 

Al moet iedereen duidelijk nog wennen aan de nieuwe naam, want de meningen op Twitter zijn verdeelt. AFAS zelf snapt ook dat het nog wel even duurt voordat de nieuwe naam is ingeburgerd. "Het is een vrij radicale verandering."

Tegelijkertijd is de AFAS topman niet erg te spreken over de oude naam: "Er zijn twee fouten gemaakt met de Heineken Music Hall. Die naam is te lang en te veel op muziek gericht. Terwijl er ook andere evenementen plaatsvinden, zoals straks shows van bioloog Freek Vonk. Bovendien bekt de afkorting HMH ook niet lekker en is de naam Heineken daarin verdwenen."

Bron: AD, FD, Telegraaf - 17-09-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Trendy hotels en shops in SingaporeTrendy hotels en shops in Singapore
Vlaanderen opent jacht op internationale congresgangersVlaanderen opent jacht op internationale congresgangers
Events steeds afhankelijker van betrouwbare connectiviteitEvents steeds afhankelijker van betrouwbare connectiviteit
Advertenties

In de kijker

Singapore Tourism Board

Singapore Tourism Board

Trendy hotels en shops in Singapore

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 12-01Hulpkok banketten
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 11-01Junior Sales
  The Fungroup bvba
  Limburg
 3. 10-01Assistent Hofmeester
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]