Nieuw MICE belevingsevenement: 'The Roadshow'Nieuw MICE belevingsevenement: 'The Roadshow'

Travelmediate zet deze zomer een nieuw MICE-evenement op de kaart. Onder de naam 'The Roadshow' reist het 'MICE circus' van Amsterdam naar Brussel, Düsseldorf, Munchen en Warschau. Op 30 augustus staat Hotel Bloom in Brussel in het teken van 'Art & the City' en wordt een nieuwe kijk op de traditionele reiswereld geïntroduceerd: beleef een bestemming zoals de locals dat doen. Goed nieuws want er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

 

MICE on The Road

De naam 'The Roadshow' zegt het al: het nieuwe MICE-evenement van Travelmediate gaat op reis en doet de steden Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, München en Warschau aan, van 29 augustus tot en met 2 september 2016. "Met dit nieuwe internationale event willen wij de branche een andere kijk op reizen geven", aldus Joost Ligthart, Travelmediate. "Reizen is zoveel meer dan een Segway-excursie of het bezoeken van populaire bezienswaardigheden. Het gaat om beleving. En een bestemming ervaar je het best vanuit het perspectief van de locals. Zij kennen hun 'thuis' als geen ander. Met deze eerste editie van The Roadshow 'Art & The City' willen we laten zien hoe de MICE-industrie hier meer op in zou kunnen spelen."

 

Netwerken en kunstwerken
De aftrap van The Roadshow vindt plaats op 29 augustus in Amsterdam en reist daarna door naar hotel Bloom in Brussel. Tenminste 20 DMC's en convention bureaus uit binnen- en buitenland zijn aanwezig om in gesprek te gaan met lokale reis- en evenementprofessionals. Tijdens 'speeddate sessies' worden nieuwe contacten opgedaan en bestaande relaties onderhouden. Een speciale spreker Robin Cox, oprichter van Citinerary, komt aan het woord en deelt zijn 'nieuwe kijk op reizen' met het publiek. Daarnaast exposeren stadsfotografen hun meest bijzondere werk, kunnen gasten deelnemen aan 'Het Roadshow kunstproject' en kunstzinnige foto’s van zichzelf maken. Natuurlijk is er ruimte om te netwerken en zaken te doen onder het genot van een drankje en culinaire bites.

 

Registreren kan via:


www.the-roadshow.com/register

advertorial25-08-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe kies je de beste fotograaf voor jouw evenement?Hoe kies je de beste fotograaf voor jouw evenement?
Nieuwe eventlocatie in AntwerpenNieuwe eventlocatie in Antwerpen
Rotterdam Ahoy Convention Centre opent haar deuren in 2020Rotterdam Ahoy Convention Centre opent haar deuren in 2020
Advertenties

In de kijker

Inkart

Inkart

Neem het op tegen collega’s of klanten in je eigen bedrijfs-‘Grand Prix’

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 28-04All round medewerker / technieker
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 2. 27-04Gedreven Account Manager Mice
  @dmire
  Oost-Vlaanderen
 3. 18-04Sales/acount manager met ervaring
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen