3 originele formules voor je volgende drink

3 originele formules voor je volgende drink

Wil je dit najaar je event, beursdeelname of drink op kantoor upgraden met originele drankjes? Ontdek de 3 nieuwe formules van Grunewald.bar, ervaren cocktailspecialist en bartender.

 

Peter Grunewald van Grunewald.bar heeft een ongebreidelde kennis en ervaring in alles wat van ver of dichtbij met cocktails heeft te maken. Cocktails serveren doet hij al jaren en met groot succes. Voor grote en kleine groepen, op beurzen en events, met en zonder alcohol. Geen enkele formule heeft voor hem nog geheimen. Ook dit najaar komt hij weer met enkele nieuwe ideeën op de proppen.

 

Mobiele cocktailbar

Grunewald werkt liefst helemaal op maat en volgens budget van de klant. Om dit optimaal te organiseren, werkte hij de mobiele cocktailbarformules uit. Hij serveert hiermee naast de grote klassiekers, ook de hedendaagse trendy drankjes. Je vindt bij Grunewald.bar ook cocktail catering formules als de gin-tonic of mojito bar. Houd je het liever alcoholvrij? Dan voorziet Peter een volledige cocktailbar aan alcoholvrije cocktails.

 

Beurscocktails

Wat dacht je van een cocktailbar op je beursstand? Weet dat beurslocaties strikte regels qua opbouw, voorbereidingen en afbouw hanteren. Dankzij de velen jaren ervaring met beurscocktails kent Grunewald.bar het reilen en zeilen van deze locaties en is de ondernemer een kei geworden in de logistieke aanpak en de inschatting van de drankvoorraad. Zo komen je klanten en prospecten nooit zonder lekker drankje te zitten.

 

Aperitivo Italiano

Voor de traditionele drink op kantoor werkte Peter Grunewald de unieke receptieformule Aperitivo Italiano uit. "Hier maak ik gebruik van de rijke geschiedenis aan Italiaanse aperitiefdrankjes en antipasti. Voor gasten die geen alcohol wensen, hebben we heerlijke vers gemaakte alcoholvrije drankjes", vertelt Peter. Deze unieke receptieformule is niet duurder dan een andere, maar je scoort er wel beter mee bij klanten, relaties en personeel. 

 

Wil je er meer over weten, lees dan de reviews over Grunewald.bar

www.grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties