Laatste kans: behaal nu het 'Certificate of Excellence' voor eventlocaties en eventbedrijvenLaatste kans: behaal nu het 'Certificate of Excellence' voor eventlocaties en eventbedrijven

Het officieel en feestelijk 'Certificate of Excellence' bekroont de beste eventlocaties en eventbedrijven in België en Nederland, en dat op basis van het unieke en veilige eventplanner.be /.nl review systeem. Reviews geplaatst t.e.m. 30 september tellen mee voor de uitreiking dit jaar!

 

De meeste awards in de evenementensector bekronen de beste evenementen. Daar is niets mis mee, integendeel. En daar voegen wij iets aan toe door eventbedrijven te belonen die elke dag opnieuw tot het uiterste gaan voor hun opdrachtgevers.

 

Elk geslaagd evenement, groot of klein, is het resultaat van de inzet van alle eventbedrijven die eraan meewerkten. Van eventbureau, cateraar, audiovisueel bedrijf tot de clown. Elke leverancier die in zijn vakgebied de best mogelijke kwaliteit levert binnen het budget van de klant. "Heel wat van deze eventbedrijven winnen zelden of nooit een award, maar zijn eigenlijk de helden van onze sector. En wie kan dat beter beoordelen dan de klanten van die evenementen zelf?", vindt Kevin Van der Straeten, managing director van eventplanner.be /.nl.  

 

"Alle meer dan 5.000 eventbedrijven op onze website komen in aanmerking voor de certificaten die we voor het eerst in het najaar van 2016 zullen uitreiken. Of je nu een uitgebreide advertentie hebt of een gratis vermelding, iedereen kan meedingen naar de felbegeerde onderscheiding."

 

 

Zorg dat jouw eventbedrijf er bij is!

Wil jij meedingen naar een 'Certificate of Excellence'? En zo aan al je klanten en de hele evenementensector tonen dat jouw bedrijf elke dag opnieuw met de glimlach voor hen klaar staat? Zorg dan dat je voor eind september 2016 minstens 10 reviews (waarvan ten minste 5 geplaatst in de afgelopen 12 maanden) op jouw bedrijfsprofiel hebt staan. Wanneer jouw klanten je met een gemiddelde score van meer dan 80% bedanken, dan is het certificaat van jou. En je kan er van op aan dat dat je heel wat media aandacht zal opleveren.

 

Ontdek hoe je makkelijk en snel reviews kan verzamelen

 

 

Stem op jouw eventleveranciers

Ben je zelf opdrachtgever? In dat geval kan jij jouw favoriete eventleveranciers op weg helpen door ze een mooie, eerlijke review te geven. En er is meer. Voor elke review die jij plaatst, krijg je 50 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO membership helemaal gratis. Ook als je al .PRO bent, kan je meedoen. Dan wordt je abonnement gewoon gratis met een jaar verlengd.

 

Beloon je eventleveranciers nu met een review

18-08-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Hoe bereken je nu de ROI van je event in de praktijk?TIP! - Hoe bereken je nu de ROI van je event in de praktijk?
Met Vier in Bed als Teambuilding?!?Met Vier in Bed als Teambuilding?!?
Personeelsfeest 150 jaar Delhaize met 15.000 genodigden dan toch niet in publiek parkPersoneelsfeest 150 jaar Delhaize met 15.000 genodigden dan toch niet in publiek park
Advertenties

In de kijker

Memory-Lane

Memory-Lane

Klaar voor een nostalgische duik in het collectieve geheugen? Memory-Lane pakt met uit met een vernieuwend event- en hospitalityconcept.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-04Sales/acount manager met ervaring
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen
 2. 05-04Stagiaire event medewerker (m/v)
  Perfect+ Event Productions
  West-Vlaanderen
 3. 28-03Sales/account manager met ervaring
  Kortrijk Xpo Meeting Center
  Antwerpen