Jonge muzikant start eigen event- en concertzaal bij AED Studios

Jonge muzikant start eigen event- en concertzaal bij AED Studios

De 27-jarige muzikant Jan Kerckhofs, bekend van zijn wekelijkse passage in de Ochtendshow bij Q-Music en zijn muziekvideo's op YouTube, start in het najaar met een eigen concert- en eventruimte bij AED Studios in Lint.

 

Naast de organisatie van live optredens wil hij met de multifunctionele studio ook de bedrijfswereld aanspreken om B2B events te organiseren. Afhankelijk van de setup, biedt de zaal van 550 m2 plaats aan evenementen voor 100 tot 600 personen.

 

Jan Kerckhofs: "Eigenlijk ben ik al mijn hele leven gepassioneerd door muziek. Sinds twee jaar ben ik ook professioneel bezig met optreden en de organisatie van mijn eigen muzikale concepten om jong talent te promoten. Ik droom er al een tijdje van om een eigen professionele zaal te beginnen, die onderdak kan bieden aan uiteenlopende muzikale evenementen voor bekende en onbekende artiesten. Met 'Studio 3' wil ik eigen concepten verder ontwikkelen en wil ik ook aan externe organisatoren (bedrijven, evenementenkantoren, artist management bureaus, ...) de mogelijkheid geven om hun eigen ideeën en evenementen te realiseren. Als muzikant wil ik er vooral over waken dat de zaal er goed uitziet en vooral perfect klinkt. De zaal is akoestisch ideaal en ik ga ook investeren in een professioneel licht- en geluidssysteem dat zowel de mensen op het podium als de gasten in de zaal een perfecte beleving zal doen ervaren. En dat aan een heel toegankelijk budget. AED Studios is naar mijn mening een perfecte locatie in een mooie groene omgeving, met vele faciliteiten, on-site catering, een ruime parking en gelegen vlakbij het treinstation met elk uur meerdere verbindingen tussen Antwerpen en Brussel. En zeg nu zelf: is het niet fantastisch om je evenement te organiseren in het grootste en meest complete mediacenter van de Benelux waar de grote tv-shows als Belgium’s Got Talent, So You Think You Can Dance, De Gouden Schoen en de Mia’s worden opgenomen?"

 

Ook de directie van AED was gecharmeerd door dit ambitieuze initiatief. CEO Glenn Roggeman: "Met AED Studios willen we het brede spectrum van de entertainment industrie bedienen. Of het nu gaat over tv-shows, filmopnames, vakbeurzen of congressen en andere corporate events: met onze 16 multifunctionele studio's van 50 tot 3000m2 hebben we alles in huis om elke professionele productie te ontvangen. En ook een concertzaal kan daar zeker een plaats in krijgen. Een jonge muzikant die zijn passie volgt en daar een onderbouwd business plan aan koppelt, willen we zeker de ruimte geven om zijn droom te realiseren op onze site. En als Studio 3 dan ook nog eens een podium kan bieden aan jong en onbekend talent in Vlaanderen, is dit absoluut een meerwaarde voor de entertainment sector van morgen."

 

Bedrijven en eventkantoren kunnen Studio 3 boeken voor productlanceringen, team events, personeelsfeesten, live optredens, kleine vakbeurzen, seminaries en workshops, (mode)shows, repetities en opnames.

www.studio3.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Risico’s van adverteren rond viral video’s

Risico’s van adverteren rond viral video’s

Concertzaal Het Depot breidt uit met nachtclub en congressen

Concertzaal Het Depot breidt uit met nachtclub en congressen

Event registratie software op maat

Event registratie software op maat

Advertenties