Een huwelijks-DJ zet je toch ook niet op Tomorrowland?Een huwelijks-DJ zet je toch ook niet op Tomorrowland?

Via het nieuwe webplatform topdeejays.be kan je als organisator op zoek gaan naar een DJ die geschikt is voor jouw evenement. Als DJ kan je jouw diensten aanbieden aan particulieren en professionele organisators.

 

"We hebben onze website toegankelijk gemaakt voor allerlei organisatoren en particulieren die op zoek zijn naar een DJ voor hun festival, party, bedrijfsevent, huwelijk, communie, jubileum, ...", licht zaakvoerder Geert Van De Velde toe. "Elke DJ heeft zijn eigen specialisatie en voor elke gelegenheid kan je op onze website de juiste DJ vinden. Het is belangrijk dat de juiste DJ op de juiste plaats draait. Een huwelijks-DJ zet je toch ook niet op Tomorrowland?"

 

Via een gratis zoekertje kan je als organisator verschillende criteria invullen waaronder de gewenste muziekkeuze. In één oogopslag kan een DJ zien of de opdracht voor hem interessant is of niet. De DJ kan dan zelf met de organisator contact opnemen en een overeenkomst sluiten.

 

"De DJ's die toegang hebben tot onze website zijn van uiteenlopende aard. Enerzijds werken we samen met fuif- en party-DJ's.  Anderzijds zijn er de DJ's die gespecialiseerd zijn in privéfeesten", besluit Geert Van De Velde. DJ's die de contactgegevens van de organisatoren wensen te zien, kunnen zich registreren.   


www.topdeejays.be

advertorial23-06-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Ook zonder diploma kun je een goede eventplanner zijnOok zonder diploma kun je een goede eventplanner zijn
Hoe notities maken als een 'pro' en indruk maken op je opdrachtgeversHoe notities maken als een 'pro' en indruk maken op je opdrachtgevers
Checklists evenement organiserenChecklists evenement organiseren
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

5 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 12-01Hulpkok banketten
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 11-01Junior Sales
  The Fungroup bvba
  Limburg
 3. 10-01Assistent Hofmeester
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]