'Event Street Brussel'

'Event Street Brussel'

Het eventplanner.be café was volzet, maar door een paar last-minute annulaties zijn er opnieuw enkele tickets! Wil je er vanavond bijzijn? Komen degusteren, ontdekken, beleven, ... én vooral netwerken? Registreer je nog snel!

 

Kom de creativiteit van vijftien Belgische top-eventbureaus ontdekken in Brussel! Ze nemen er de bars en cafés van het Sint-Goriksplein in.

 

Op 4 juli 2016 lanceert ACC Belgium (Association of Communication Companies) de allereerste editie van 'Event Street', een initiatief dat de creativiteit van de eventsector in de spotlights zet en het hart van Brussel vol energie pompt. Dit is het concept: de grootste eventagentschappen geven een staaltje van hun creativiteit in één van de cafés van de Sint-Gorikswijk.

  

15 event cafés

Vanaf 17u zullen een vijftiental communicatiebureaus, die lid zijn van ACC Belgium, de bars en de cafés van het Sint-Goriksplein innemen om er met een vleugje humor en een flinke dosis creativiteit hun evenementiële knowhow en vakmanschap te showen.

 

Professionals uit de communicatiesector, adverteerders, vertegenwoordigers, journalisten, marketingstudenten, nieuwsgierigen of mensen die zin hebben in een leuke avond, ... iedereen heten we welkom!

 

"Wat we die avond willen doen, is de toegevoegde waarde aantonen die de Belgische communicatiebureaus kunnen leveren. Event Street is de gelegenheid bij uitstek om de voornaamste spelers uit de sector op een ongedwongen manier samen te brengen in het hartje van een stad die ons dierbaar is en die we graag nieuw leven in willen blazen", vertelt Johan Vandepoel, CEO van ACC Belgium.

 

Allerlei soorten vrolijke animatie zullen de straten van het Brusselse centrum doen oplichten: een modedefilé, concerten, food-pairingdegustaties, circus en DJ-sets zullen zorgen voor een aanstekelijke ambiance.

 

eventplanner.be café

In het 'eventplanner.be café' beleef je backstage de eventplanner.tv-opnames. Je kan er naar hartenlust netwerken terwijl presentator Kevin Van der Straeten op zoek gaat naar het antwoord op de vraag 'Wat maakt van een eventbureau een goed bureau?'. Heb je hierover ook een duidelijke mening en heb je zin om mee te doen? Kom zeker langs.

 

Registreer je nu en kom met je ticket naar het eventplanner.be café (Gecko cocktailbar) waar we je de eerste 2 consumpties in samenwerking met ACC Belgium aanbieden. Schrijf je snel in, want er zijn maar 100 tickets voor het eventplanner.be café beschikbaar.

 

Zorg dat je er bij bent en beleef een uitzonderlijke avond. Brussel leeft, Brussel bruist, Brussel Brusselt en dat mag iedereen weten!

 

De deelnemende agentschappen: Butik, BBDO Live, CityCubes, Conrad Consulting, DDMC Event Design, Escape Events, Event Mosaic, Fast Forward, New Balls Please, The Oval Office en VO Event. Met de steun van de Stad Brussel en de actieve medewerking van eventplanner.be, eventonline, MICE Magazine, Experience Magazine en eventnews.

 

Bemachtig je ticket voor het eventplanner.be café hier, meer info over het event zelf hier.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures