Next Meeting heeft internationaal voorjaarNext Meeting heeft internationaal voorjaar

Next Meeting heeft niet stilgezeten dit voorjaar! Talrijke internationale congressen, waaronder een productlancering in London en een business summit in Dubai passeerden de revue. 'SpineWeek', dat plaatsvond in de Aziatische hotspot Singapore, spande de kroon.

 

SpineWeek is het vierjaarlijks wereldcongres, georganiseerd door 18 internationale verenigingen actief in de verschillende aspecten van de ruggengraat. Dit congres brengt meer dan 2000 rug-specialisten uit de hele wereld samen voor een vijfdaags congres.

 

Het spreekt uiteraard voor zich dat de technologische ondersteuning op z'n wereldcongres feilloos dient te verlopen. Daarom deed MediCongress, als PCO voor dit congres, beroep op Next Meeting voor de volledige en professionele audiovisuele ondersteuning in 5 simultane zalen en dit met 37 techniekers. Tevens werd het e-poster systeem, door Next Meeting zelf ontwikkeld, door alle deelnemers als een omwenteling op het gebied van poster viewing ervaren.

 

Ondersteuning van A tot Z

Next biedt wereldwijd professionele AV ondersteuning voor internationale congressen. "Samen met de klant zoekt ons bedrijf naar de beste oplossing om uw congres de professionele impact te geven die het verdient", vertelt Bob Van Cleemputte. "Next Meeting kent als geen ander de wensen en noden van internationale sprekers en we kunnen ons baseren op een ruim aanbod aan technische oplossingen om presentaties naar een hoger niveau te tillen."

 

Gezien Next alle audiovisuele apparatuur zelf in huis heeft, kan het steeds de juiste ondersteuning bieden binnen elk budget. "Onze ondersteuning gaat van audiovisuele ondersteuning over speaker Management, presentatiebeheer tot e-posters, app's en videomapping. So... Count us in!"

 

De organisatoren van SpineWeek kijken tevreden terug op een succesvol congres en kondigden meteen aan dat MediCongress samen met haar trouwe partner Next Meeting ook in 2020 het SpineWeek congres mag organiseren.


www.nextmeeting.eu

advertorial27-05-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen