Next Meeting heeft internationaal voorjaarNext Meeting heeft internationaal voorjaar

Next Meeting heeft niet stilgezeten dit voorjaar! Talrijke internationale congressen, waaronder een productlancering in London en een business summit in Dubai passeerden de revue. 'SpineWeek', dat plaatsvond in de Aziatische hotspot Singapore, spande de kroon.

 

SpineWeek is het vierjaarlijks wereldcongres, georganiseerd door 18 internationale verenigingen actief in de verschillende aspecten van de ruggengraat. Dit congres brengt meer dan 2000 rug-specialisten uit de hele wereld samen voor een vijfdaags congres.

 

Het spreekt uiteraard voor zich dat de technologische ondersteuning op z'n wereldcongres feilloos dient te verlopen. Daarom deed MediCongress, als PCO voor dit congres, beroep op Next Meeting voor de volledige en professionele audiovisuele ondersteuning in 5 simultane zalen en dit met 37 techniekers. Tevens werd het e-poster systeem, door Next Meeting zelf ontwikkeld, door alle deelnemers als een omwenteling op het gebied van poster viewing ervaren.

 

Ondersteuning van A tot Z

Next biedt wereldwijd professionele AV ondersteuning voor internationale congressen. "Samen met de klant zoekt ons bedrijf naar de beste oplossing om uw congres de professionele impact te geven die het verdient", vertelt Bob Van Cleemputte. "Next Meeting kent als geen ander de wensen en noden van internationale sprekers en we kunnen ons baseren op een ruim aanbod aan technische oplossingen om presentaties naar een hoger niveau te tillen."

 

Gezien Next alle audiovisuele apparatuur zelf in huis heeft, kan het steeds de juiste ondersteuning bieden binnen elk budget. "Onze ondersteuning gaat van audiovisuele ondersteuning over speaker Management, presentatiebeheer tot e-posters, app's en videomapping. So... Count us in!"

 

De organisatoren van SpineWeek kijken tevreden terug op een succesvol congres en kondigden meteen aan dat MediCongress samen met haar trouwe partner Next Meeting ook in 2020 het SpineWeek congres mag organiseren.


www.nextmeeting.eu

advertorial27-05-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Event zelf organiseren of uitbesteden?TIP! - Event zelf organiseren of uitbesteden?
Optimaliseer beleving en veiligheid met evenementenhekwerkOptimaliseer beleving en veiligheid met evenementenhekwerk
Verras je gasten met een 3D hologram op je evenementVerras je gasten met een 3D hologram op je evenement
Advertenties

In de kijker

Nekkerhal

Nekkerhal

Ontdek de nieuwe blackboxruimte in Nekkerhal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-02Assistent Projectleider
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 2. 23-02Tenten- en Podiabouwer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 3. 23-02Tenten- en Podiabouwer met CE- Rijbewijs
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant