Snijwonden en comazuipers op 'Bal der Bals'Snijwonden en comazuipers op 'Bal der Bals'

De negende editie van het Bal der Bals in Waregem Expo verliep zaterdag niet helemaal zoals gepland. Heel wat van de 5.000 gasten moesten verzorgd worden omdat de vloer vol glas lag.

 

De politie en MUG kwamen ter hulp en sommigen moesten zelfs naar het ziekenhuis, zegt VTM Nieuws. Tientallen jongeren dronken zichzelf bewusteloos, één iemand moest zelfs gereanimeerd worden", volgens de politie.


De politie van Waregem overwoog om het feest stil te leggen, maar deed dat uiteindelijk niet omdat dat mogelijk voor nog meer problemen had kunnen zorgen. De organisatie kreeg wel de opdracht het glas van de vloer te vegen.

 

"Het was echt verschrikkelijk", zegt een zestienjarige feestganger. Hij kreeg glas in zijn schoenen en vertelt dat hij vele mensen zag met bebloede benen. "Iemand vlak bij mij had een bloedneus doordat ze een fles in haar gezicht gegooid kreeg."

 

"Geen verdere problemen"
Op het volgende Bal der Bals zal enkel nog glas geserveerd worden in de Vipruimte. Verder werden alle veiligheidsvoorschriften gevolgd, laat de organisatie weten. "Behalve dit zijn er quasi geen problemen geweest. Voor velen bleek het alsnog een geslaagde avond te zijn."

 

De politie zegt dat er ook verscheidene jongeren veel te veel gedronken hadden. "Tientallen jongeren dronken zichzelf bewusteloos, één iemand moest zelfs gereanimeerd worden."

 

Gerelateerd: 'Bal der Bals' in Flanders Expo flopt

Bron: HLN 08/05 via License2publish - Stockphoto - 09-05-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Waarom je NIET achter de 'Next Best Thing' in trends voor evenementen aan moetWaarom je NIET achter de 'Next Best Thing' in trends voor evenementen aan moet
The Interactive Hub breidt verder uitThe Interactive Hub breidt verder uit
To The Point Events goes digital @your serviceTo The Point Events goes digital @your service
Advertenties

In de kijker

Nekkerhal

Nekkerhal

Ontdek de nieuwe blackboxruimte in Nekkerhal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-02Food & Beverage Assistent
  Kortrijk Xpo Meeting Center
  West-Vlaanderen
 2. 07-02Event medewerker/ activiteiten(bege)leider (m/v)
  Perfect+ Event Productions
  West-Vlaanderen
 3. 07-02Radarwerk zoekt planner
  Radarwerk
  Antwerpen