Event Academy trots op aanbod technologiepartnersEvent Academy trots op aanbod technologiepartners

Op 19 mei organiseert de Arteveldehogeschool 'Event Academy 2016' over 'The Future of Event & Communication Technology'. Wil je bijleren over eventtechnologie? Dan is dit een event dat je niet mag missen. 

 

Denk maar aan drones, big data, apps, cashless payments, ... Naast studenten en oud-studenten wordt ook heel de professionele evenementensector uitgenodigd. Een maand voor het event zit het programma al goed vol. Partners zijn o.a. Active Network, Alter Expo, Esign, eTouches, eventplanner.be, Feweb, Flyer, Glome, Levi Party Rental, Play, Roc me, Scents, Seeq, Social DJ, Showpad, Websauce, Wijs en Wonderland. En er zijn nog een reeks bedrijven in de running.

 

"Elke partner komt zijn technologie demonstreren, gaande van registratietools over apps, video-animatie, flat screens, drones, LED party glomes, digitale goodie bags tot cashless systems. Animo verzekerd dus!", aldus docent Annelies Dedecker.

 

Los daarvan kan je ook aansluiten bij één van de volgende sessies waar enkele toekomstige tendenzen toegelicht worden. Een greep uit het aanbod:

 • Keynote speaker van dienst is Saskia Van Uffelen, CEO van Ericsson en tevens 'Digital Champion of Belgium'. Zij komt spreken over hoe je zorgt dat je nu mee bent op de trein naar de digitale economie van morgen.
 • Bart De Waele, CEO van het digital agency Wijs, vertelt ons hoe het gedrag van klanten veranderd is onder invloed van technologie - en wat ons nog te wachten staat.
 • Niko Nelissen van eTouches komt dan weer uitleggen hoe nieuwe technologieën zoals mobile apps, NFC, iBeacons, social media het mogelijk maken om een grote hoeveelheid data te verzamelen. Deze "big data" kan gebruikt worden om in real-time te meten wat er gebeurt tijdens een evenement, en om de ROI van een event positief te beïnvloeden. En dat is nu iets waar we allemaal wel oren naar hebben natuurlijk.

Zet het event dus maar snel in je agenda. Donderdag 19 mei, campus Kantienberg Voetweg 66, 9000 Gent, van 18u30 tot 23u. Een ticket kost € 10, inclusief een warme hap aan één van de foodtrucks en een gratis drankje.  

 

Meer info & registratie:


sites.arteveldehogeschool.be/eventacademy

advertorial27-04-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Events organiseren in New York: do's-and-don'tsEvents organiseren in New York: do's-and-don'ts
Hoe bouw je een efficiënt eventteam dat graag voor jou werkt?Hoe bouw je een efficiënt eventteam dat graag voor jou werkt?
Brakrock Ecofest, een 'schoon' festival in een groene omgeving!Brakrock Ecofest, een 'schoon' festival in een groene omgeving!
Advertenties

In de kijker

Huis Happaert

Huis Happaert

Een verborgen parel in het hartje van Antwerpen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 21-09Travel Designer België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 2. 13-09Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 3. 11-09Sales/Account Manager
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen