Event Academy trots op aanbod technologiepartnersEvent Academy trots op aanbod technologiepartners

Op 19 mei organiseert de Arteveldehogeschool 'Event Academy 2016' over 'The Future of Event & Communication Technology'. Wil je bijleren over eventtechnologie? Dan is dit een event dat je niet mag missen. 

 

Denk maar aan drones, big data, apps, cashless payments, ... Naast studenten en oud-studenten wordt ook heel de professionele evenementensector uitgenodigd. Een maand voor het event zit het programma al goed vol. Partners zijn o.a. Active Network, Alter Expo, Esign, eTouches, eventplanner.be, Feweb, Flyer, Glome, Levi Party Rental, Play, Roc me, Scents, Seeq, Social DJ, Showpad, Websauce, Wijs en Wonderland. En er zijn nog een reeks bedrijven in de running.

 

"Elke partner komt zijn technologie demonstreren, gaande van registratietools over apps, video-animatie, flat screens, drones, LED party glomes, digitale goodie bags tot cashless systems. Animo verzekerd dus!", aldus docent Annelies Dedecker.

 

Los daarvan kan je ook aansluiten bij één van de volgende sessies waar enkele toekomstige tendenzen toegelicht worden. Een greep uit het aanbod:

 • Keynote speaker van dienst is Saskia Van Uffelen, CEO van Ericsson en tevens 'Digital Champion of Belgium'. Zij komt spreken over hoe je zorgt dat je nu mee bent op de trein naar de digitale economie van morgen.
 • Bart De Waele, CEO van het digital agency Wijs, vertelt ons hoe het gedrag van klanten veranderd is onder invloed van technologie - en wat ons nog te wachten staat.
 • Niko Nelissen van eTouches komt dan weer uitleggen hoe nieuwe technologieën zoals mobile apps, NFC, iBeacons, social media het mogelijk maken om een grote hoeveelheid data te verzamelen. Deze "big data" kan gebruikt worden om in real-time te meten wat er gebeurt tijdens een evenement, en om de ROI van een event positief te beïnvloeden. En dat is nu iets waar we allemaal wel oren naar hebben natuurlijk.

Zet het event dus maar snel in je agenda. Donderdag 19 mei, campus Kantienberg Voetweg 66, 9000 Gent, van 18u30 tot 23u. Een ticket kost € 10, inclusief een warme hap aan één van de foodtrucks en een gratis drankje.  

 

Meer info & registratie:


sites.arteveldehogeschool.be/eventacademy

advertorial27-04-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

6 tips voor drones op je event6 tips voor drones op je event
GDPR en het verantwoordelijkheidsprincipeGDPR en het verantwoordelijkheidsprincipe
5 licht- en geluidstips voor evenementen - Zorg dat niemand iets mist5 licht- en geluidstips voor evenementen - Zorg dat niemand iets mist
Advertenties

In de kijker

Losberger De Boer

Losberger De Boer

Professional in het bouwen van tijdelijke event structuren.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 2. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen
 3. 30-10Flexibele jobstudenten gezocht als spelleider
  iChallenge bvba
  Vlaams-Brabant [+Brussel]