Dj Paul van Dyk valt van podiumDj Paul van Dyk valt van podium

De mainstage van het A State of Trance Festival in de Jaarbeurs Utrecht is afgelopen nacht gesloten, nadat de Duitse DJ Paul van Dyk van het podium is gevallen.

 

Van Dyk werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Over de verwondingen van de DJ en hoe het ongeval kon gebeuren is (nog) niets bekend, al zou hij wel stabiel zijn meldt het AD. DJ Armin van Buuren, de hoofdact van het festival, op zijn Facebookpagina: "Hij is een van de helden van het A State of Trance Festival en daarom hebben we de mainstage gesloten." 

 

Na het incident werd het hoofdpodium uit respect voor Van Dyk stilgelegt. Er werden enkel nog streams van de andere podia ge. Van Buuren maakte het nieuws zelf bekend tijdens het festival, zo is te zien op deze beelden:

 

 

A State of Trance is volgens de organisatie het grootste indoor trance festival ter wereld. Tijdens dit jubileumjaar komen alle muzikale hoogtepunten van de afgelopen vijftien jaar voorbij. Armin van Buuren is elk jaar de hoofdact van het indoor festival. Het feest was verdeeld over vier zalen. Er was plek voor 30.000 bezoekers.

Bron: Metronieuws, Telegraaf, AD - 28-02-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe kies je een goede event-app die bezoekers ook echt gebruikenHoe kies je een goede event-app die bezoekers ook echt gebruiken
Sterke start voor Studio 3 bij AEDSterke start voor Studio 3 bij AED
Event-tech nieuws van op ISE 2017Event-tech nieuws van op ISE 2017
Advertenties

In de kijker

Singapore Tourism Board

Singapore Tourism Board

Trendy hotels en shops in Singapore

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 12-01Hulpkok banketten
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 11-01Junior Sales
  The Fungroup bvba
  Limburg
 3. 10-01Assistent Hofmeester
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]