Baas geeft personeel megacadeau voor tiende verjaardag van bedrijf

Baas geeft personeel megacadeau voor tiende verjaardag van bedrijf

Het moet zonder twijfel het beste bedrijfsfeestje ooit zijn: alle personeelsleden van het Britse bedrijf The Group Company mogen op kosten van de baas naar een vijfsterrenhotel in Barbados om de tiende verjaardag van het bedrijf te vieren.

 

Helen Bilton wilde iets speciaals doen om de tiende verjaardag van haar bedrijf te vieren. Een receptie vond ze maar te gewoontjes, dus besliste ze maar om alle 32 personeelsleden 8.000 kilometer mee te nemen op een onvergetelijke trip naar Barbados. Uiteraard in een vijfsterrenhotel met alles erop en eraan. De medewerkers gaan onder meer een boottochtje op een catamaran maken, een safari doen, gaan karten en uiteraard een etentje op het strand.

 

Nochtans had Helen Bilton oorspronkelijk iets bescheidener in gedachten. "Ik dacht eerst om een groot feest te geven voor al mijn klanten en leveranciers", zegt Helen aan Metro. "Maar toen bedacht ik dat de mensen die dag en nacht voor het bedrijf werken, nog het meest van al een traktatie verdienen."

 

Flamingo Land

"Ik besliste zes maanden geleden om naar Barbados te gaan. Elke maand hebben we een personeelsvergadering en enkele maanden geleden vroeg ik of er iemand ideeën had voor het verjaardagsfeestje. Iemand stelde voor om Flamingo Land (een pretpark in de buurt van het bedrijf, nvdr.) af te huren en ik deed alsof we dat zouden doen."

 

"Maar de volgende meeting zei ik dat Flamingo Land gesloten was die dag en dat we dan maar naar Barbados zouden gaan. Ze konden het niet geloven en dachten dat ik maar een grapje maakte."

 

Wat denken jullie als experts in de evenementenbranche van dit idee? Een super initiatief om het personeel te belonen en te motiveren? Of net een ondoordachte zet met weinig ROI? Reageer onder dit artikel.

Bron: Nieuwsblad 01/02 via License2Publish

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Jan  de Wieuw [JADA events]
Jan de Wieuw [JADA events]
Leader|2016-02-07 - 21:21u

super idee! I love surprises! ;-)

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties