ACC introduceert 'verkoopvoorwaarden' voor Event Marketing-bureaus

ACC introduceert 'verkoopvoorwaarden' voor Event Marketing-bureaus

Elk Event Marketing bureau heeft zijn eigen Aan- & Verkoopvoorwaarden; en juist dat maakt het moeilijk voor leveranciers en voor klanten met hun aankoop-afdelingen om uit te pluizen wat de verschillen zijn tussen de voorwaarden van de verschillende bureaus.

 

Vaak zorgt net die onduidelijkheid ervoor dat de voorwaarden niet worden ondertekend. Dat is de reden waarom het Expert Center Event Marketing van de ACC een standaard template voor Aan- & Verkoopvoorwaarden heeft ontwikkeld, in samenwerking met het advocatenkantoor KOAN LORENZ.

 

De bedoeling is dat opdrachtgevers en leveranciers op termijn sneller geneigd zijn het template te ondertekenen: het volstaat immers dat ze het één maal laten checken door hun aankoopafdeling of procurement department; waarna ze het in volle vertrouwen kunnen goedkeuren.  

 

Agentschappen die wijzigingen of specificaties wensen aan te brengen aan het ACC template, worden verzocht dit duidelijk op het formulier aan te geven, zodat opdrachtgevers en leveranciers dit meteen kunnen opmerken en beoordelen.

 

Alle bureaus, aangesloten bij ACC Belgium, kunnen van deze service gebruik maken.

www.accbelgium.be/expert-centers/event-marketing

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures