Programma event 16: It's all in the mixProgramma event 16: It's all in the mix

"Een doorgewinterde eventprofessional weet natuurlijk dat het niet draait om de grootste, duurste of meest exclusieve", stelt Marc Liethof, organisator van de vakbeurs event 16. "Een compact evenement kan immers ook een enorme impact hebben. Het draait om de juiste mix van elementen."

 

Op woensdag 23 en donderdag 24 maart komen de elementen van een krachtig evenement (Beeld & Geluid, Creatie & Design, Sfeer & Smaak en Kennis & Content) op de vakbeurs event 16 niet alleen terug in de vernieuwde indeling van de beursvloer. "We laten de elementen tijdens het inhoudelijk programma prominent aan de orde komen door middel van een 2-uur durende inspiratieshow. Een show die interessant en relevant is voor iedere eventprofessional. Ik heb in de afgelopen 20 jaar een bijdrage mogen leveren aan uiteenlopende evenementen: van een mini-manifestatie op lokaal niveau, tot een van de grootste landelijk publieksevenementen. Keer op keer constateerde ik dat ook een evenement met een beperkt budget tot spraakmakende resultaten kan leiden", veegt Marc gelijk maar even een excuus van tafel. "Als de touchpoints helder in kaart zijn, kan er binnen ieder budget de juiste mix van elementen gevonden worden."

 

De inspiratieshow tijdens event 16 bestaat niet uit een aaneenschakeling van losse presentaties, maar laat ieder element op zijn eigen wijze aan de orde komen in een dynamisch en interactief format. Sprekers, cases, demo's: de inhoud bepaalt de vorm en het publiek speelt in dit format een belangrijke rol. Het aantal plaatsen is beperkt, maar geen paniek, het programma is ook online te volgen. Met laptop, tablet of smartphone kan je niet alleen meekijken en luisteren maar ook meepraten, reageren en meestemmen.

 

Na een bezoek aan event 16 heb je alle elementen van een krachtig evenement meer dan ooit op het netvlies. Je kent alle facetten van ieder element, je weet wie jou daar mee kan helpen en je hebt ervaren wat het verbluffende eindresultaat van de juiste mix kan zijn.

 

Vanaf midden januari kan je je gratis aanmelden voor een bezoek aan de beurs. Kijk voor meer informatie en updates op:


www.event.nl

08-12-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe begin je je carrière als eventplanner?Hoe begin je je carrière als eventplanner?
GDPR en het verantwoordelijkheidsprincipeGDPR en het verantwoordelijkheidsprincipe
Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018Opdrachtgevers events heel optimistisch over 2018
Advertenties

In de kijker

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Eén van de meest veelzijdige evenementenlocaties van Nederland.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 2. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen
 3. 30-10Flexibele jobstudenten gezocht als spelleider
  iChallenge bvba
  Vlaams-Brabant [+Brussel]