Laatste kans voor GRATIS tickets Festivak 2015Laatste kans voor GRATIS tickets Festivak 2015

Nog maar een paar dagen te gaan en dan vindt Festivak plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ben je actief binnen de evenementensector? Dan mag een bezoek aan dé vakbeurs op het gebied van publieksevenementen niet ontbreken. Registreer nu het nog kan! En ontvang jouw gratis toegangskaart per mail.  

 

De (publieks)evenementenbranche is volop in beweging. Technologische ontwikkelingen en het creëren van een optimale beleving spelen een steeds grotere rol bij events. Festivak brengt al jaren vraag en aanbod binnen deze dynamische branche bijeen. Festivak is niet voor niets dé vakbeurs voor de gehele publieksevenementenbranche. Je ontmoet hier bestaande en nieuwe relaties en kunt volop netwerken met collega's. Daarnaast word je in korte tijd op de hoogte gebracht van de trends en noviteiten binnen de (publieks)evenementenbranche.  

 

Wat kun je verwachten tijdens Festivak 2015?

Een bomvolle en uitverkochte beursvloer waar leveranciers hun nieuwste producten en diensten tonen. Een mooi voorbeeld hiervan is het cashless betalen. De Wit is de exclusieve partner van You-Chip voor Nederland en België en biedt tijdens Festivak het My Chip cashless betalingssysteem aan. En iedere bezoeker van Festivak krijgt de mogelijkheid om te ervaren hoe eenvoudig het cashless betalen werkt.

 

Bekijk ook de eventplanner.tv aflevering over Festivak 2015

 

Ben je op zoek naar een leuke baan binnen de evenementenbranche? Bezoek dan het Vacature Café in samenwerking met evenementen-vacatures.com op 26 november om 14.00 uur, dat plaatsvindt op het beursterras.  

 

Zin in een spectaculaire show? Twee keer per dag zal TakeTwo een waanzinnige show verzorgen waarbij 150 cocktails in 20 minuten gemixed worden met de ingrediënten comedy en acrobatiek.  

 

Wil je je laten inspireren of jouw vakkennis bijspijkeren? Bezoek dan het uitgebreide lezingenprogramma dat plaatsvindt in maar liefst 3 zalen. Iedere dag wordt er een ander programma gepresenteerd met topsprekers zoals Allan Hardenberg van ALDA Events, Marcel Mingers van Extrema, Online marketeer Patrick Petersen, Mario Kadiks van Golazo Sports Nederland, Frank Spooren van CenterParcs of Ronald Besemer van Toerisme Utrecht.  

 

Voor meer informatie en gratis tickets kun je terecht op:


www.festivak.nl

20-11-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

3 redenen om reviews te plaatsen3 redenen om reviews te plaatsen
TIP! - Voorkom blunders op de gastenlijst van jouw evenementTIP! - Voorkom blunders op de gastenlijst van jouw evenement
Hoe je een sterke visuele identiteit voor je evenement ontwerptHoe je een sterke visuele identiteit voor je evenement ontwerpt
Advertenties

In de kijker

Event 17

Event 17

Nieuwe award: Beste Idee Award tijdens tweede beursdag van Event 17

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-01Begeleider/entertainer teambuildings
  FarmFun
  Limburg
 2. 19-01Junior Event Manager
  Antwerp City Brewery nv
  Antwerpen
 3. 12-01Hulpkok banketten
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]