Laatste kans voor GRATIS tickets Festivak 2015Laatste kans voor GRATIS tickets Festivak 2015

Nog maar een paar dagen te gaan en dan vindt Festivak plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ben je actief binnen de evenementensector? Dan mag een bezoek aan dé vakbeurs op het gebied van publieksevenementen niet ontbreken. Registreer nu het nog kan! En ontvang jouw gratis toegangskaart per mail.  

 

De (publieks)evenementenbranche is volop in beweging. Technologische ontwikkelingen en het creëren van een optimale beleving spelen een steeds grotere rol bij events. Festivak brengt al jaren vraag en aanbod binnen deze dynamische branche bijeen. Festivak is niet voor niets dé vakbeurs voor de gehele publieksevenementenbranche. Je ontmoet hier bestaande en nieuwe relaties en kunt volop netwerken met collega's. Daarnaast word je in korte tijd op de hoogte gebracht van de trends en noviteiten binnen de (publieks)evenementenbranche.  

 

Wat kun je verwachten tijdens Festivak 2015?

Een bomvolle en uitverkochte beursvloer waar leveranciers hun nieuwste producten en diensten tonen. Een mooi voorbeeld hiervan is het cashless betalen. De Wit is de exclusieve partner van You-Chip voor Nederland en België en biedt tijdens Festivak het My Chip cashless betalingssysteem aan. En iedere bezoeker van Festivak krijgt de mogelijkheid om te ervaren hoe eenvoudig het cashless betalen werkt.

 

Bekijk ook de eventplanner.tv aflevering over Festivak 2015

 

Ben je op zoek naar een leuke baan binnen de evenementenbranche? Bezoek dan het Vacature Café in samenwerking met evenementen-vacatures.com op 26 november om 14.00 uur, dat plaatsvindt op het beursterras.  

 

Zin in een spectaculaire show? Twee keer per dag zal TakeTwo een waanzinnige show verzorgen waarbij 150 cocktails in 20 minuten gemixed worden met de ingrediënten comedy en acrobatiek.  

 

Wil je je laten inspireren of jouw vakkennis bijspijkeren? Bezoek dan het uitgebreide lezingenprogramma dat plaatsvindt in maar liefst 3 zalen. Iedere dag wordt er een ander programma gepresenteerd met topsprekers zoals Allan Hardenberg van ALDA Events, Marcel Mingers van Extrema, Online marketeer Patrick Petersen, Mario Kadiks van Golazo Sports Nederland, Frank Spooren van CenterParcs of Ronald Besemer van Toerisme Utrecht.  

 

Voor meer informatie en gratis tickets kun je terecht op:


www.festivak.nl

20-11-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Events organiseren in New York: do's-and-don'tsEvents organiseren in New York: do's-and-don'ts
Hoe run je een multidisciplinair congres?Hoe run je een multidisciplinair congres?
Papendal organiseert The Christmas Factory voor jou en je collega'sPapendal organiseert The Christmas Factory voor jou en je collega's
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 21-09Travel Designer België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 2. 13-09Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 3. 11-09Sales/Account Manager
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen