Novid ziet het groot en scherp met 4K UHD lcd-muurNovid ziet het groot en scherp met 4K UHD lcd-muur

Novid, de beeldschermenspecialist uit Kontich, gaat alweer een stap verder. Het verhuurbedrijf staat al geruime tijd bekend om zijn ruime aanbod 4K UHD-schermen. Nu biedt Novid ook 4K UHD lcd-walls aan.    

 

Bij Novid zijn al een tijd lcd-schermen verkrijgbaar in afmetingen van 32 inch tot 98 inch met een verbluffend hoge resolutie van 3840 x 2160 pixels. Nu ziet Novid het nog grootser en biedt het ook 4K UHD lcd-walls aan. Hiermee staat er geen maat meer op de grootte van een 4K UHD-scherm.  

 

Architecten en productontwikkelaars zijn alvast enthousiast. Zij streven er immers naar hun foto’s op ware resolutie weer te geven. Maar niet alleen die beroepen zijn vragende partij. 4K beeldmateriaal wordt voor iedereen steeds meer toegankelijk. Momenteel heeft zowat elke foto die je met een digitaal toestel of zelfs een smartphone maakt, al een resolutie die hoger is dan UHD. De beschikbaarheid van 4K UHD-beelden is dan ook veel groter geworden.  

 

En de vraag naar hoge resolutieschermen voor een goede weergave van die beelden stijgt dus ook. Met de 4K lcd-walls komt Novid tegemoet aan de vereisten van de klanten die de hoogste kwaliteit willen voor hun beeldweergave. Op een 2x2 lcd-wall kan je een native UHD-beeld perfect weergeven. Maar ook op een 4x4 (410 x 232 cm) tot zelfs een 5x5 (512 x 290 cm) wall kan je feilloos een 4K presentatie tonen.


www.novid.be

advertorial09-10-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
Wat je moet weten over risicomanagement voor evenementenWat je moet weten over risicomanagement voor evenementen
5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 2. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant
 3. 08-01Senior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant