Michèle Nomes verlaat JADA Events en start eigen evenementenbureauMichèle Nomes verlaat JADA Events en start eigen evenementenbureau

Met Cloud 9 Events start Michèle Nomes haar eigen evenementenbureau op het Eilandje in Antwerpen. Cloud 9 Events wordt een full service event agency dat exclusieve bedrijfsevents op maat ontwerpt en coördineert.  

 

"Met meer dan 10 jaar ervaring in de PR, communicatie en event sector is voor mij de tijd gekomen om mijn persoonlijke stempel te drukken op corporate events", vertelt Michèle enthousiast. "Ik organiseer reeds jaren events. Zowel intern bij bedrijven waaronder Euro1080 (nu AED Studios), Pioneer Benelux, Club Med en Federal Mogul als intern bij evenementenbureaus voor verschillende klanten."

 

Michèle en haar team dragen vernieuwing, perfectie en de hoogste servicelevel voor klanten hoog in het vaandel. "Voor mij blijft de leuze klant is koning topprioriteit. Ik heb het bedrijf niet zomaar Cloud 9 Events genoemd. De naam is afgeleid van de Amerikaanse uitdrukking 'I'm on cloud nine' wat in het Nederlands meestal vertaald wordt als 'Ik ben in de zevende hemel' of 'Ik ben extreem gelukkig'. En dat is ook ons ultiem doel, dat de klanten aan het einde van elke event een gelukzalig gevoel ervaren!", licht Michèle toe.  

 

"Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een zaal, een cateraar en een DJ kan huren. Het is echter de manier hoe je alles verbindt en alles tot een prachtig geheel maakt, dat je event top wordt. Details en finishing touches spelen hierin een cruciale rol." En dat is waar Cloud 9 Events zich onder meer in zal onderscheiden.


www.cloud9events.be

advertorial30-09-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe een duidelijke plattegrond voor je event maken?Hoe een duidelijke plattegrond voor je event maken?
Waarom je voor altijd 'startup' moet blijvenWaarom je voor altijd 'startup' moet blijven
Event Street: Ontdek het programma!Event Street: Ontdek het programma!
Advertenties

In de kijker

Whitepaper: De kracht van het event

Whitepaper: De kracht van het event

Jaarbeurs schrijft sterke whitepaper over 'De kracht van het event - prikkel de zintuigen!'

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-06Sales medewerker
  Breepark
  Noord-Brabant
 2. 19-06Videotechnicus
  Novid nv
  Antwerpen
 3. 19-06Operationeel Manager
  Novid nv
  Antwerpen