Michèle Nomes verlaat JADA Events en start eigen evenementenbureauMichèle Nomes verlaat JADA Events en start eigen evenementenbureau

Met Cloud 9 Events start Michèle Nomes haar eigen evenementenbureau op het Eilandje in Antwerpen. Cloud 9 Events wordt een full service event agency dat exclusieve bedrijfsevents op maat ontwerpt en coördineert.  

 

"Met meer dan 10 jaar ervaring in de PR, communicatie en event sector is voor mij de tijd gekomen om mijn persoonlijke stempel te drukken op corporate events", vertelt Michèle enthousiast. "Ik organiseer reeds jaren events. Zowel intern bij bedrijven waaronder Euro1080 (nu AED Studios), Pioneer Benelux, Club Med en Federal Mogul als intern bij evenementenbureaus voor verschillende klanten."

 

Michèle en haar team dragen vernieuwing, perfectie en de hoogste servicelevel voor klanten hoog in het vaandel. "Voor mij blijft de leuze klant is koning topprioriteit. Ik heb het bedrijf niet zomaar Cloud 9 Events genoemd. De naam is afgeleid van de Amerikaanse uitdrukking 'I'm on cloud nine' wat in het Nederlands meestal vertaald wordt als 'Ik ben in de zevende hemel' of 'Ik ben extreem gelukkig'. En dat is ook ons ultiem doel, dat de klanten aan het einde van elke event een gelukzalig gevoel ervaren!", licht Michèle toe.  

 

"Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een zaal, een cateraar en een DJ kan huren. Het is echter de manier hoe je alles verbindt en alles tot een prachtig geheel maakt, dat je event top wordt. Details en finishing touches spelen hierin een cruciale rol." En dat is waar Cloud 9 Events zich onder meer in zal onderscheiden.


www.cloud9events.be

advertorial30-09-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Hoe bereken je nu de ROI van je event in de praktijk?TIP! - Hoe bereken je nu de ROI van je event in de praktijk?
Verschuiving in het 'Location Based Citygames'-landschapVerschuiving in het 'Location Based Citygames'-landschap
"Evenemententerrein Limburg in laatste fase": Schueremans enthousiast"Evenemententerrein Limburg in laatste fase": Schueremans enthousiast
Advertenties

In de kijker

Memory-Lane

Memory-Lane

Klaar voor een nostalgische duik in het collectieve geheugen? Memory-Lane pakt met uit met een vernieuwend event- en hospitalityconcept.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 28-04All round medewerker / technieker
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 2. 27-04Gedreven Account Manager Mice
  @dmire
  Oost-Vlaanderen
 3. 18-04Sales/acount manager met ervaring
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen