Evenement in Singapore? Combineer met lokale events & festivals voor een onvergetelijke beleving



Evenement in Singapore? Combineer met lokale events & festivals voor een onvergetelijke beleving

Singapore is met haar breed geconnecteerde netwerk de ideale toegangsweg naar Azië voor jouw evenement. Het heeft een sterke kenniseconomie, pioniersmentaliteit, focus op business en een neus voor fun. Daarnaast vind je er ook een groot aantal evenementen en festivals die je kan combineren met je eigen bedrijfsevenement om je gasten een onvergetelijke ervaring te geven.

 

Een drukke activiteitenkalender met lokale festiviteiten en evenementen op sportief, culinair en cultureel vlak zorgt in elk seizoen voor aangepaste animatie voor jouw gasten. Ideaal voor organisatoren die een evenement in Singapore willen organiseren.  

 

Sportief

Elk jaar in september worden de straten van Singapore omgevormd tot een Formule 1-circuit. Geef je evenement een extra dimensie en kies een van de hotels langs het circuit van de Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix. Het is de enige nachtelijke Formule 1 ter wereld. Een unieke ervaring voor jouw eventgasten!

 

Of kies voor de BNP Paribas Women's Tennis Association Finals die elk jaar in oktober georganiseerd worden. Ontmoet de grootste namen in het vrouwentennis, gecombineerd met champagne en lekker eten in de Racquet Club van het nieuwe Singapore Sports Hub complex, zal dit een luxueuze upgrade voor je volgende business event zijn.

 

Culinair

Verwen je gasten met een exclusief diner, kookworkshop of fijnproeverssessie op de jaarlijkse World Gourmet Summit in april. 's Werelds bekendste chefs en traiteurs komen er samen en maken hun fijnste gerechten klaar. Je ontdekt er de nieuwste food trends en de 'hot stuff' rond food en drinks.  

 

Lokale culturele festivals

Kies je voor de kerstperiode om jouw event te organiseren, dan is 'Christmas on a Great Street' het event bij uitstek. Sfeervolle verlichting en rijke decoratie sieren de straten van Singapore en brengen de magie van de feestdagen tot leven. Zes weken lang verwennen de shops jouw gasten met eindejaarskoopjes.

 

Voor het Chinese nieuwjaar tooien verschillende buurten zich met traditionele muziek, rode lantaarns en verleidelijke etensgeuren. De Chingay Parade is het hoogtepunt van de lente en zorgt met meer dan 8.000 artiesten in traditionele kostuums voor het grootste straatspektakel van Azië. Organiseer jouw event tijdens de parade en je gasten mengen met de locale bevolking voor een onvergetelijke kennismaking met de lokale cultuur.

 

Je merkt het, als toegangspoort naar Azië, heeft deze stadstaat voor eventorganisatoren vele troeven.

 

Voor meer informatie over de steunmaatregelen voor organisatoren surf je naar:


www.yoursingapore.com/mice

advertorial04-11-2015

Comments

Meld je hier aan om te reageren



Lees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant