Evenement in Singapore? Combineer met lokale events & festivals voor een onvergetelijke belevingEvenement in Singapore? Combineer met lokale events & festivals voor een onvergetelijke beleving

Singapore is met haar breed geconnecteerde netwerk de ideale toegangsweg naar Azië voor jouw evenement. Het heeft een sterke kenniseconomie, pioniersmentaliteit, focus op business en een neus voor fun. Daarnaast vind je er ook een groot aantal evenementen en festivals die je kan combineren met je eigen bedrijfsevenement om je gasten een onvergetelijke ervaring te geven.

 

Een drukke activiteitenkalender met lokale festiviteiten en evenementen op sportief, culinair en cultureel vlak zorgt in elk seizoen voor aangepaste animatie voor jouw gasten. Ideaal voor organisatoren die een evenement in Singapore willen organiseren.  

 

Sportief

Elk jaar in september worden de straten van Singapore omgevormd tot een Formule 1-circuit. Geef je evenement een extra dimensie en kies een van de hotels langs het circuit van de Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix. Het is de enige nachtelijke Formule 1 ter wereld. Een unieke ervaring voor jouw eventgasten!

 

Of kies voor de BNP Paribas Women's Tennis Association Finals die elk jaar in oktober georganiseerd worden. Ontmoet de grootste namen in het vrouwentennis, gecombineerd met champagne en lekker eten in de Racquet Club van het nieuwe Singapore Sports Hub complex, zal dit een luxueuze upgrade voor je volgende business event zijn.

 

Culinair

Verwen je gasten met een exclusief diner, kookworkshop of fijnproeverssessie op de jaarlijkse World Gourmet Summit in april. 's Werelds bekendste chefs en traiteurs komen er samen en maken hun fijnste gerechten klaar. Je ontdekt er de nieuwste food trends en de 'hot stuff' rond food en drinks.  

 

Lokale culturele festivals

Kies je voor de kerstperiode om jouw event te organiseren, dan is 'Christmas on a Great Street' het event bij uitstek. Sfeervolle verlichting en rijke decoratie sieren de straten van Singapore en brengen de magie van de feestdagen tot leven. Zes weken lang verwennen de shops jouw gasten met eindejaarskoopjes.

 

Voor het Chinese nieuwjaar tooien verschillende buurten zich met traditionele muziek, rode lantaarns en verleidelijke etensgeuren. De Chingay Parade is het hoogtepunt van de lente en zorgt met meer dan 8.000 artiesten in traditionele kostuums voor het grootste straatspektakel van Azië. Organiseer jouw event tijdens de parade en je gasten mengen met de locale bevolking voor een onvergetelijke kennismaking met de lokale cultuur.

 

Je merkt het, als toegangspoort naar Azië, heeft deze stadstaat voor eventorganisatoren vele troeven.

 

Voor meer informatie over de steunmaatregelen voor organisatoren surf je naar:


www.yoursingapore.com/mice

advertorial04-11-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
Hoe omzet halen uit je volgende evenement?Hoe omzet halen uit je volgende evenement?
Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?
Advertenties

In de kijker

Nekkerhal

Nekkerhal

Ontdek de nieuwe blackboxruimte in Nekkerhal.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht