Novid scoort bij start tv-seizoen

Novid scoort bij start tv-seizoen

Het nieuwe tv-seizoen is van start en dat met een schot in de roos voor Novid. De verhuurder uit Kontich zette een huzarenstuk neer in de RTL studio's met een gebogen 1,9mm LED wall. Dat kunstje deden ze nog eens over voor de VRT met een 2,85mm scherm.

 

De blikvanger van het decor van 'Van Gils en Gasten' is een bijna 9 meter brede LED wall. "De gebogen opstelling geeft een ongeziene dynamiek aan het decor en door de hoge resolutie leent het scherm zich uitstekend voor verschillende toepassingen. Pancartes, maar ook live-beelden komen perfect tot hun recht", vertelt Wouter van Beirendonck. "En als Lieven Van Gils moet wijken voor een match van de Rode Duivels, dan zet men bij de VRT gewoon Karl Van Nieuwkerken in zijn stoel. Het publiek volgt de match gewoon op het LED scherm.  

 

Over de taalgrens scoort RTL op zondagmiddag met 'c’est pas tous les jours dimanche'. Moderator van dienst is de Waalse Woestijnvis Christophe Deborsu. Samen met zijn panel fietsen ze op luchtige manier doorheen de actualiteit van de afgelopen week. En ook dat gebeurt in een decor vol schermen van Novid. Maar liefst 86 (!) LCD-schermen bepalen de look and feel van het programma. LCD-walls, LCD-banners met de skyline van Brussel en een kroonluster met 16 schermen. Zo slaagt RTL er in om in elk shot hetzelfde gevoel mee te geven.

www.novid.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures