etouches sluit een partnership met ROCME

etouches sluit een partnership met ROCME

etouches en ROCME kondigen een service en technologie partnership aan om klanten geïntegreerde oplossingen te bieden door het online event management aanbod uit te breiden met onsite diensten.

 

"Ik ben zeer verheugd onze klanten een ijzersterk platform te kunnen aanbieden. ROCME's innovatieve onsite technologie en filosofie ligt in lijn met de waarden van etouches om klanten steeds de beste ervaringen te bieden", zegt ROCME oprichter en CEO Danny Stevens, één van de pioniers in de meeting en event industrie.

 

De in België gevestigde onderneming ROCME ondersteunt bedrijven in de BeNeLux en Europa voor de event registraties d.m.v. een zelf ontwikkeld registratieplatform 'eventdrive' en het onsite platform 'fielddrive'. Door het partnership zullen de bestaande eventdrive gebruikers migreren naar het etouches online event management platform, terwijl ROCME zich verder zal toespitsen op de onsite dienstverlening, onsite technologie en consultancy.

 

Beide partijen maken zich sterk dat alle bestaande en toekomstige klanten voordeel zullen halen uit het partnership en de uitgebreide reeks nieuwe functionaliteiten die beschikbaar zijn binnen etouches zoals: budgetbeheer, projectmanagement, mobiele applicaties, networking, cross event rapportage en meer. 

 

ROCME heeft de afgelopen jaren ervaring opgebouwd in het beheer van onsite diensten voor evenementen. Het platform is direct gelinkt met de etouches API en maakt het organisatoren mogelijk voordeel te halen uit live badging, onsite registratie, workshop scanning en zelfs geautomatiseerde bezoekersdetectie. In de toekomst zal fielddrive vergelijkbare diensten in andere landen aanbieden aan etouches klanten. 

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures