Organiseer je een event in Singapore? Singapore helpt je er een onvergetelijke ervaring van te maken

Organiseer je een event in Singapore? Singapore helpt je er een onvergetelijke ervaring van te maken

Er zijn verschillende redenen waarom Singapore de ideale eventbestemming kan zijn. Sterke kenniseconomie, pioniersmentaliteit, krachtige en dynamische netwerken, focus op business, neus voor fun en ideale toegangsweg naar Azië. Daar bovenop is de Singapore Tourism Board een ideale partner die de mogelijkheden voor je event uitbreidt met aangepaste steun.

 

Het is eenvoudig zaken doen in Singapore. Als toegangspoort naar Azië heeft deze stadstaat voor eventorganisatoren heel wat in petto. Je vindt er een variëteit aan world-class eventlocaties en verblijfsaccommodatie. Hightech congrescentra en hypermoderne hotels bieden je deelnemers alle comfort. Het hele jaar door valt er van alles te beleven. Een drukke activiteitenkalender met festiviteiten en evenementen op sportief, culinair en cultureel vlak zorgt in elk seizoen voor aangepaste animatie.

 

Singapore is ook een sterke kennis-economie. De aanwezigheid van meer dan 7.000 multinationals, waarvan 4.000 hun regionale hoofdzetel in Singapore hebben, draagt bij aan een dynamische business omgeving. Ideaal voor evenementen. Het land ademt business. Zakendoen verloopt er altijd in een plezierige en gemakkelijke sfeer.

 

Al deze elementen maken van Singapore het platform bij uitstek voor MICE partners om van evenementen een groot succes te maken.

 

Uitgebreide event mogelijkheden

Naast al deze troeven heeft Singapore financiële en niet-financiële steunmaatregelen uitgewerkt om de organisatie van jouw event nog aantrekkelijker te maken. Business Events in Singapore (BEiS) is een financieel steunprogramma dat werd verbeterd om de mogelijkheden voor eventplanners uit te breiden zodat ze een onvergetelijke Singapore MICE ervaring kunnen neerzetten.   Het programma bevat steun voor content development, marketing en professionele kosten.

 

Het Singapore MICE Advantage Programma (SMAP) biedt privileges, zoals kortingen op de tarieven voor vliegtickets bij Singapore Airlines, Changi Airport vouchers en voorkeurtarieven voor advertentieruimte. De financiering ondersteunt tot 30 tot 50% van de kosten, afhankelijk van het type evenement. SMAP geeft ook onder bepaalde voorwaarden gratis economy class tickets op Singapore Airlines.

 

Of je nu een nieuw of bestaand event organiseert, mail de Singapore Tourism Board via secb@stb.gov.sg of bezoek de website:

www.yoursingapore.com/mice

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures