Zie het groots met Novid

Zie het groots met Novid

Wil je tegenwoordig nog indruk maken op je klanten met een presentatie of beeldmateriaal? Dan pak je uit met 4K schermen. De resolutie van deze schermen ligt 4 keer zo hoog als bij een full HD-scherm.

 

Nog ver van je bed? Helemaal niet. Bij de audiovisuele specialisten van Novid huur je die schermen nu al.  

 

De laptops van de jongste generatie hebben allemaal een 4K-uitgang op HDMI of Displayport. En met de gsm's van tegenwoordig maak je foto's die al een hogere resolutie hebben. Als je dan al die devices hebt en er beelden van de beste kwaliteit mee maakt, heb je ook topschermen nodig om die kwaliteit tip top weer te geven.  

 

Novid, de beeldschermenspecialist uit Kontich verhuurt hoog kwalitatieve schermen in alle formaten: van de grootte van een zakagenda tot een metershoge video wall. En in dat in de meest geavanceerde kwaliteit.  Nu hebben ze dus ook de 4K-schermen in het gamma: in 85" of 98" inch.  

 

Met deze schermen doe je de kwaliteit van je beeldmateriaal alle eer aan. Haarscherpe beelden en frisse kleuren zorgen voor een indrukwekkend effect en verhogen de kijkervaring van je toeschouwers gevoelig. Presentaties, fotoreportages, filmpjes, ...  Met een 4K scherm zorg je voor een grootse weergave van jouw visueel verhaal.  

www.novid.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures