Zo eenvoudig kan het zijn: 6 voordelen van event app VotenowZo eenvoudig kan het zijn: 6 voordelen van event app Votenow

Whales On Waves breidde zijn event app Votenow gevoelig uit. Naast het interactieve deel, kan je er nu ook alle nuttige info kwijt over je congres of event: praktische informatie, programma, aanwezigheidslijsten en nog veel meer.

 

Ontdek hier de zes voordelen van deze ultieme en eenvoudige event app.  

 

1. Geen voorbereiding en altijd up-to-date 

De web-based applicatie Votenow stel je je deelnemers gewoon ter beschikking via een weblink. De app downloaden is dus niet meer nodig. En dat is makkelijk. Want wat leert de praktijk? Als je een klassieke event app ter beschikking stelt, dan moet de helft van de aanwezigen die nog downloaden tijdens het event zelf. De andere helft loopt vaak met een out-of-date versie rond. Met Votenow is dat verleden tijd.  

 

2. Alle info gecentraliseerd

Votenow maakt het jou en je congresgangers makkelijk. Je centraliseert alle nuttige informatie in één app. Je vermeldt de app duidelijk van bij de start van je communicatie. Zo weet elke geïnteresseerde onmiddellijk waar hij alle info vindt. Je wordt niet meer lastig gevallen met last minute mails en telefoons over locatie, timing, parking, enz.  

 

3. Publieksvragen komen vlotter en sneller

Votenow neemt de angst van deelnemers weg om live vragen te stellen. Je publiek stelt zijn vragen via de app en die anonimiteit motiveert. Uit ervaring blijkt dat presentatoren doorgaans bestookt worden met vragen, als die via een app kunnen worden gesteld.  

 

4. Votings organiseren is kinderspel

Met Votenow zijn stemkastjes en andere interactieve tools verleden tijd. Het votingsysteem is geïntegreerd in de app. Wil je last minute nog een voting voorzien in je presentatie? Geen probleem. Met de app heb je alle tools onmiddellijk bij de hand.  

 

5. Aanwezigheidslijsten altijd up-to-date

Met de 'who's who'-functie van Votenow vinden deelnemers alle info over de andere aanwezigen. Wie komt er nog? Die ken ik, maar wie is dat nu weer? Wie moet ik vandaag zeker even spreken tijdens de netwerkmomenten? Votenow geeft in een oogwenk alle info en zo halen je deelnemers ook op het vlak van netwerken alles uit je event of congres.  

 

6. Altijd actuele info

Last minute wijzigingen van het programma, vervanging van een spreker, wijziging van een locatie, ... Het kan allemaal gebeuren. Met Votenow houd je ook tijdens je conferentie of event je programma en praktische info up-to-date.


www.votenow.be

advertorial18-09-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe kies je de juiste catering set-up?Hoe kies je de juiste catering set-up?
Flexivent opent nieuwbouwziekenhuis in prominent gezelschapFlexivent opent nieuwbouwziekenhuis in prominent gezelschap
Eventlocatie onthult 250 m2 glazen wand: zicht op haven RotterdamEventlocatie onthult 250 m2 glazen wand: zicht op haven Rotterdam
Advertenties

In de kijker

De Boer Tenten

De Boer Tenten

Een semipermanente structuur kan uw volgende evenementruimte worden.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-05Project Manager PCO & Association Management
  Seauton International...
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 15-05B2B Sales Manager
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 12-05Powerman / woman @ midnightcoffee
  midnightcoffee bvba
  Antwerpen